MTV Radio starter på DAB

| torsdag 15. aug, 2019 14:27 | opdateret 31. okt, 2019 kl. 8:43 | 0 Kommentarer
mtv radio dab Danmark

Fra venstre Philip Lundsgaard, ejer af TVR Media, Jesper Dahl, direktør for Viacom i Norden, og Lars Michael Nielsen, ejer af TVR Media. Foto: PR/Viacom

Viacom lancerer inden længe en DAB radio kanal med navnet MTV Radio. Lanceringen er planlagt til efteråret, og kanalen vil også kunne høres vil kunne via en app og online.

Ifølge Viacom vil radiokanalen nå ud til 90 pct. af de danske husstande med DAB-distributionen. MTV Radio vil være reklamefinansieret.

“MTV er et af verdens mest kendte brands, der især er kendt for indhold til tv og online. Vores mål er hele tiden at møde vores brugere dér, hvor de er, og her er matchet mellem MTV og radioplatformen helt oplagt for os. For os handler det om at levere relevant indhold til brugerne på de platforme, de benytter,” siger Jesper Dahl, direktør for Viacom i Norden, i pressemeddelelsen.

Den nye radiokanal skal have tilknyttet en række værter, som der dog ikke er sat navn på endnu. Viacom oplyser, at der vil være mindst to-tre værtsbårne programmer i sendefladen – blandt dem et morgenprogram.

Kilde: Viacom presse via Mediawatch.dk

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Tags:

Gemt under:: Radio og Podcast Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om