Nyheder

Monte Carlo elsker Jylland

DR3Jyderne Peter Falktoft og Esben Bjerre vender endelig hjem fra deres eksil i hovedstaden og begynder fra den 24. september at sende ’Monte Carlo elsker Jylland’ live på DR3 fra den jyske hovedstad Aarhus.

’Monte Carlo elsker Jylland’ er det nyeste skud på Monte Carlo-stammen. Hver torsdag sender Monte Carlo live på DR3 med publikum fra Café Castenskiold i Aarhus. Her vender Peter og Esben i vanlig satirisk stil ugens vigtigste historier og får besøg af aktuelle gæster.

Og ikke nok med, at Monte Carlo sender fra Aarhus, de har også besluttet sig for at genopfinde den jyske del af margueritruten og rejser derfor rundt til de steder i Jylland, som Monte Carlo mener, er et besøg værd. Og de kommer hele vejen rundt fra blandt andet Dybbøl og Ribe i Sønderjylland, Mols i Østjylland og helt til Hjørring i Nordjylland. Jylland skal simpelthen tilbage på verdenskortet. Og vi skal alle sammen få øjnene op for, hvorfor vi skal elske Jylland.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Vi har set til længe nok. Københavneriet har taget overhånd, og vi er nødt til at vende hjem til det fædrene ophav, for Jylland er meget mere end pløjemarker og døende landsbyer. Der bliver talt og talt, men ingen gør noget, og det skal være løgn. Så hele efteråret ser vi verden fra den jyske højderyg,” siger Esben Bjerre om ’Monte Carlo elsker Jylland’.

Live-publikum og aktuelle gæster
Hver uge giver Monte Carlo de mest aktuelle historier en tur i maskinen – og stiller selvfølgelig spørgsmålet: hvad betyder det egentlig for os her i Jylland? Hvad er det jyske perspektiv på en nyhedsstrøm, der i nogens optik bliver stadig mere Københavnsk.

Udover at invitere publikum til at komme og overvære showet live i Aarhus, inviterer Monte Carlo også gæster i studiet. De bliver selvfølgelig introduceret til verden – og ugens historier – som Monte Carlo og jyderne opfatter dem.

“På DR3 vil vi gerne tilbyde seerne en anderledes tilgang til de emner, der er en del af den aktuelle debat. Med Monte Carlo får vi et skarpt satirisk blik både på vores omverden og på os selv, det gælder både når de tager ugeaktuelle emner op og, når de som i dette tilfælde vender hele debatten om provinsen versus hovedstaden på hovedet. Derudover er det også fedt, at vi får mulighed for at inviterer publikum tættere på,” siger redaktør på DR3 Mads Kromann.

’Monte Carlo elsker Jylland’ sendes første gang 24. september klokken 21.30 og herefter hver torsdag klokken 22.00 på DR3.

I samme kategori

Back to top button