Net-TV

Mobilic vil sælge både Telefoni, Internet og TV

mobilicMedlemsorganisation LIC og dennes Mobilic teleselskab blev i juli overtaget af DLG Tele, der ejes 50/50 af DLG og TeliaSonera.

Mobilic relanceres nu efter DLG Tele’s opkøb af LIC, og det betyder nu også mulighed for TV-pakker.

Mobilic tilbyder 3 tv hovedpakker: TV Basis, TV Familie og TV Familie+ til henholdsvis 337,-, 437 og 487,-/måned. Til den pris er 10 Mbit bredbånd og Telefoni inkluderet.

Lige nu kører Mobilic tilbud på første måned og oprettelse til 0,-.

Det er muligt at tilkøbe Viasat tv-pakke, HDTV pakke samt C More kanaler. Der kræves leje af tv boks for at se tv gennem Mobilic.

Fakta om LIC og DLG Tele

Om LIC
LIC er en dansk/svensk medlemsejet, økonomisk forening, der har som formål at give medlemmerne fordelagtige priser på varer og tjenester. Foreningen blev grundlagt for lærere, men har i de senere år udvidet sit fokus til også at inddrage andre grupperinger. LIC tilbyder i dag en lang række fordele og rabatter til dets medlemmer og arbejder løbende på fortsat udvikling af fordele og tilbud.

Om DLG Tele
DLG startede sine teleaktiviteter tilbage i 1998-99, og stiftede i november 2000 selskabet DLG Tele. Siden 2007 har DLG Tele været ejet 50/50 af DLG og TeliaSonera. DLG Tele er vokset kraftigt de seneste år og servicerer i dag ca. 220.000 abonnenter fra både landbrug, mindre erhvervsdrivende og privatkunder. DLG Tele er landsdækkende, hvor forankringen er særlig stærk i landdistrikterne via de lokale DLG forretninger og butikskæden Land & Fritid.

I samme kategori

Back to top button