Branche-Nyt

Michael Gravgaard ny sportschef for CANAL9 og CANAL8 Sport

michael gravgaardAnfører for FC København. Dansk landsholdsspiller. Professionel karriere i både Frankrig og Tyskland. Senest studievært på CANAL9. Nu kan Michael Gravgaard føje endnu en titel til sit C.V. Gravgaard bliver ny Sportschef for TV-kanalerne CANAL9 og CANAL8 Sport.

”Vi er glade for at kunne meddele, at Michael Gravgaard bliver ny Sportschef for CANAL9 og CANAL8 Sport. Kombinationen af hans unikke indsigt i både fodboldens og TV-mediets verdener gør ham til et yderst velkvalificeret valg. Han har været en del af vores hold i tre år. Her har han været med til at tegne vores profil som studievært og samtidig tilegnet sig masser af værdifuld viden om TV-mediet. Michael arbejder med stor entusiasme og hans professionelle indstilling parret med god kommerciel indsigt gør, at han er både vellidt og nyder stor respekt såvel internt som eksternt, så jeg sikker på, at han vil være med til at sætte yderligere tryk på den gode udvikling, vores kanaler er inde i”, udtaler Charlotte Repholtz, Country Manager for CANAL9 og CANAL8 Sport.

Michael Gravgaard fortsætter i jobbet som studievært. I rollen som Sportschef bliver det hans opgave at videreudvikle kanalernes profil i offentligheden, ligesom han vil deltage i kommercielle aktiviteter og forhandlinger om rettigheder m.m.

”Jeg brænder for fodboldmiljøet og ser en stor udfordring i fortsat at udvikle vores produkt til glæde og gavn for alle vores mange seere. Det handler om at formidle spillet, dramaerne og naturligvis de gode historier på en måde, så interessen for dansk og international fodbold bliver endnu større. Vi skal skabe oplevelser hjemme i stuerne – det er et klart mål for mig, og jeg glæder mig til at komme i gang ”, siger Michael Gravgaard og fortsætter: ”Jeg synes, at jeg har lært en masse om tv-mediet de seneste tre år.  Det er en meget spændende verden, fyldt med dygtige mennesker, ikke mindst mine dejlige kolleger, der har hjulpet mig som studievært, og som nu også har lovet at hjælpe mig i min nye rolle som Sportschef”.

Michael Gravgaard afløser Anders Bay, der den 15.  september starter i nyt job som Kommunikations- og Marketingdirektør i Superliga-klubben Brøndby IF.

Kilde: C More

I samme kategori

Back to top button