Branche-NytNet-TV

Mere end 73 pct. af danskerne ønsker selv at kunne vælge tv-kanalerne i deres tv-pakke

Telia tv”Valgfri tv-kanaler” er det, danske forbrugere savner mest i deres nuværende tv-løsning. En undersøgelse foretaget af analysebureauet Opeepl Insights for Telia viser, at mere end 73 pct. af danskerne ønsker at kunne vælge tv-kanalerne i deres tv-pakke selv. Derfor byder Telia TV nu på frit valg af 36 enkeltkanaler.

Undersøgelsens resultater viser, at Telia med introduktionen af de 36 tilvalgskanaler, som kan vælges enkeltvis, imødekommer forbrugernes krav. Blandt de mange tilvalgskanaler er der både danske og udenlandske kanaler, børnekanaler, sportskanaler, nyheder og underholdning. Kanalerne koster mellem 9 kr. og 39 kr. pr. styk.

”Der er ingen tvivl om, at tv som produkt er i bevægelse fra at være et push-baseret medie til en pull-baseret service, som fungerer på brugernes præmisser. Det afspejler sig i undersøgelsens resultater, som klart viser brugernes krav om frihed til selv at sammensætte deres tv-produkt,” siger Lars Gudbrandsson, direktør for privatmarkedet i Telias bredbåndsforretning.

”Der er i dag rigtig mange superfleksible tv-muligheder for forbrugerne, som efterhånden er “frie” for alt det, de synes er irriterende. Med en udstrakt grad af frihed samt et enkelt og smart tv-produkt, er Telia TV i dag et af markedets mest attraktive og fleksible tilbud. Senest er Telia TV i en IPTV-test i magasinet Lyd & Billede kåret som det mest brugervenlige produkt på markedet med høj kvalitet i billede og lyd,” siger Lars Gudbrandsson.

Adgang til de valgfri-kanaler forudsætter, at man har Telia TV. Den størst mulige frihed til selv at vælge sine kanaler, får man ved at vælge Startpakken og bygge ovenpå den.

FAKTA OM FRITVALGSKANALER fra Telia

Kanaler

Pris

BBC World News

19 kr.

BBC Entertainment

19 kr.

Eurosport

9 kr.

Eurosport 2

9 kr.

National Geographic

19 kr.

Nat Geo Wild

19 kr.

MTV

9 kr.

Nickelodeon

9 kr.

VH1

9 kr.

Nick Jr

9 kr.

Star!

9 kr.

Silver

9 kr.

Showtime

9 kr.

TNT

9 kr.

CNN

9 kr.

Cartoon

9 kr.

TCM

9 kr.

Boomerang

9 kr.

Disney Channel

19 kr.

Disney Junior

19 kr.

Disney XD

19 kr.

Discovery Channel

19 kr.

Animal Planet

19 kr.

Discovery World

19 kr.

Discovery Science

19 kr.

TLC

19 kr.

History

9 kr.

Fuel TV

9 kr.

Outdoor Channel

9 kr.

TV2 Zulu

39 kr.

TV2 Film

29 kr.

TV2 News

39 kr.

TV2 Charlie

39 kr.

Se mere på telia.dk

Kilde: Telia presse

 

I samme kategori

Back to top button