TV-Nyt

Mere Danish Fight Night i 2016

TV 2 SportEfter fælles evaluering af Danish Fight Night-premieren i december i Herlev er TV 2 SPORT, Super-Brian og Mogens Palle enige om at fortsætte stævne-samarbejdet samt live-transmissionerne af Danish Fight Night i 2016.

TV 2 SPORT ønsker at fortsætte Danish Fight Night-samarbejdet med Brian Nielsen og Mogens Palle og er således også klar til at live-transmittere ‘Tomorrow´s Champions’ i 2016. Den gode nyhed til de danske tv-bokseseere kommer, efter at parterne sammen har evalueret Danish Fight Night-premieren 4. december i Herlev og fundet de fælles frugter af samarbejdet overordentligt tilfredsstillende.

– Med meget kort afsæt mestrerede TV 2 SPORT at producere en uhyre vellykket bokseaften i fantastisk flot og vanlig professionel indpakning. Det understreger såvel boksekyndige som andre venlige folk, jeg tilfældigt møder på gaden, siger Mogens Palle.

– I det sydspanske er Brian nærmest blevet tæppebombet med gratulerende mails fra danske boksefans. Derfor stod det efter vores stævnepremiere i Herlev også hurtigt klart, at der skulle stå TV 2 SPORT allerøverst på vores fælles ønskeseddel. At TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, nu har honoreret dette juleønske, motiverer og ansporer os kolossalt i vores videre arbejde med at udvikle og matche vores spændende boksere i nye interessante, medrivende og perspektivrige kampe i 2016.

Februar-galla
TV 2 SPORT hilser for sin del stationens fremtidige Danish Fight Night-samarbejde med Brian Nielsen, Mogens Palle samt ‘Tomorrow´s Champions’ varmt velkommen.

– Jeg synes, at Brian Nielsen og Mogens Palles stævne-premiere i Herlev viste lovende takter, og at vi hver især fik en fin start på et meget spændende projekt. Derfor glæder jeg mig også meget til fortsættelsen af vores Danish Fight Night-samarbejde og ser frem til en række nye, store, underholdende bokseaftener i 2016 på TV 2 SPORT, siger sportschef på TV 2, Frederik Lauesen.

Han tilføjer, at den nye aftale med Brian Nielsen og Mogens Palle indbefatter i hvert fald seks Danish Fight Night-bokseaftener på TV 2 SPORT i 2016, og at den første af disse foreløbig er programsat til midten af februar.

– Jeg føler mig overbevist om, at Brian Nielsen og Mogens Palle har en række spændende, spirende personligheder på vej, som vi vil komme til at lære rigtig godt at kende i 2016, siger Frederik Lauesen.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button