Radio og Podcast Nyt

Mandat – Nyt politisk magasin på Radio4 med Thomas Larsen og Pernille Rudbæk

Med skarpe analyser, klassisk reportage og debatskabende journalistik skærper Radio4 sin politiske dækning med det helt nye program ’Mandat’, der hver uge tager den politiske temperatur – ikke bare på Christiansborg, men i hele Danmark.

”Et af vores klare mål er at styrke dækningen af dansk politik både nationalt og lokalt, fordi vi vil involvere og engagere flest muligt i samfundsdebatten. Dansk politik har aldrig været vigtigere, og helt overordnet er ambitionen med ’Mandat’, at vi vil gøre afstanden mindre mellem de folkevalgte politikere og borgerne,’ siger Radio4’s nyhedschef, Jon Hasselbalch Mikkelsen.

”På den måde får vi bredt det, der sker på Borgen, ud til befolkningen og sørger samtidig for, at det, der sker ude i landet, bliver hørt på Borgen. Vi graver gerne et spadestik dybere i den politiske journalistik i forhold til det, mange danskere møder i den daglige nyhedsstrøm, og vi vil gøre de politiske beslutninger nærværende og konkrete for så mange som muligt.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

’Mandat’ har premiere onsdag den 15. september, når Pernille Rudbæk og Thomas Larsen for første gang åbner porten til Christiansborg og tager lytterne med helt ind i det politiske maskinrum for at skrue på ugens væsentligste historier. De får en snak med Lars Løkke om den politiske fremtid, og så drager de ud i en kostald for at forstå de svære landbrugsforhandlinger – set fra en landmands perspektiv.

’Mandat’ kan høres hver onsdag fra 11.05 på Radio4 og efterfølgende som podcast.

Mere om værterne:
Pernille Rudbæk: 
36 år, vært og tilrettelægger på Radio4: Journalist og cand. public. fra SDU, Odense. Har været vært og redaktionssekretær på blandt andet P3 Nyheder, Ultra Nyt, livereporter på TV Avisen og Radioavisen, samt været kommunikationskonsulent i Dansk Flygtningehjælp.

Thomas Larsen: 56 år, politisk redaktør på Radio4. Journalist og tidligere John S. Knight Fellow ved Stanford University. Har blandt andet været politisk reporter på Jyllands-Posten, politisk redaktør på Børsens Nyhedsmagasin, medredaktør på Berlingske Nyhedsmagasin samt politisk kommentator på Berlingske. Han har skrevet 17 bøger, herunder fire portrætbøger om statsministrene Poul Schlüter, Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen og Mette Frederiksen.

Kilde: Radio4 presse

t?a=1703948669&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1
Annonce

I samme kategori

Back to top button