Branche-Nyt

Maiken Wexø forlader TV 2

maiken wexø
Fot: TV 2

Maiken Wexø forlader pr. dags dato stillingen som chef for TV 2s nichekanaler i TV 2 Networks. Hun kom til TV 2 i maj 2007, hvor hun – indtil sin udnævnelse til kanalchef for hele TV 2 Networks i februar 2009 – var programchef for kanalerne TV 2 Zulu, TV 2 Charlie og TV 2 FILM. Siden da er TV 2 Fri under Maiken Wexøs ledelse blevet en del af TV 2s nichekanaler.
 
– Maiken Wexø har gjort et imponerende stykke arbejde med at drive TV 2s nichekanaler. Hun har stået i spidsen for oprindeligt tre – og nu fire – succesfulde små kanaler, der faktisk ikke er så små endda. Under Maikens ledelse er TV 2 Charlie blevet Danmarks tredjestørste kanal, og TV 2 Fri er som seneste skud på stammen kommet rigtigt godt fra land. Jeg ærgrer mig over Maikens opsigelse, men forstår godt hendes lyst til andre udfordringer og ønsker hende derfor held og lykke i det nye job, siger TV 2s programdirektør, Anne Engdal Stig Christensen.  
 
Maiken Wexø tiltræder 1. januar 2014 stillingen som programdirektør hos SBS Discovery Media og forlader TV 2 med lige dele stolthed og vemod:
 
– Jeg har haft det rigtigt sjovt i min tid på TV 2. Jeg er stolt af at forlade nogle kanaler, der hver især står stærkt, og som spiller en rolle hos seerne i deres respektive målgrupper. Jeg er glad for, at jeg med TV 2 Fri fik muligheden for at være med til at skabe og lancere en ny kanal. Jeg er endnu mere stolt af og glad for de kolleger og det team i TV 2 Networks, som jeg har arbejdet sammen med i efterhånden mange år – og derfor er mit jobskifte også forbundet med en vis vemod, men jeg ved, at kanalerne hos dem er i trygge hænder, siger Maiken Wexø.
 
Hun fratræder sin stilling med det samme, og indtil hendes afløser er fundet, fungerer Anne Engdal Stig Christensen som chef for TV 2 Networks.

I samme kategori

Back to top button