TV-Nyt

Lisbeth Østergaard bliver ny vært på TV3

MTG Danmark har netop offentliggjort ansættelsen af en af Danmarks mest populære tv-værter. Lisbeth Østergaard. Hun bliver ny vært hos TV3.

Lisbeth er allerede i gang med forberedelserne til et nyt program på TV3, som endnu ikke er offentliggjort, og hun har store forventninger til sit nye job.

– Jeg glæder mig helt vildt til de nye udfordringer, der venter mig på TV3. Det er fedt at blive en del af et hus, som ved hvad de vil, tør gå til kanten og nogle gange over den.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Karrieren startede i radioen i hjembyen Silkeborg og senere på adskillige radiostationer, inden Lisbeth for alvor slog igennem som tv-vært hos TV2, hvor hun senest var vært på Go’ Aften Danmark. Nu er hun tilbage efter barsel med sin søn Viggo, og hun var sikker i sin sag, da muligheden for at blive vært på TV3 opstod.

– TV3 og jeg har god kemi. Den der kemi, der er svær at sætte ord på, men som man kan mærke allerede på første date. Sådan har jeg det med TV3, siger hun.

Farverig og professionel
Hos TV3 glæder man sig til at byde velkommen til Lisbeth, der er et perfekt match til TV3’s i forvejen stærke hold af værter.

– Lisbeth har en bred erfaring i branchen og har prøvet kræfter med meget fra traditionel underholdning til aktualitet. Og så har hun en farverig og samtidig professionel profil, der afspejler TV3 rigtig godt. Jeg glæder mig utroligt meget til at se Lisbeth på skærmen, siger MTG Danmarks programdirektør Kenneth Kristensen.

Lisbeth Østergaard har første arbejdsdag den 1. maj og TV3’s seere kan glæde sig til at se hende på skærmen allerede fra starten af efteråret.

Kilde: TV3 presse

I samme kategori

Back to top button