TV-Nyt

Lingerie Football League på CANAL9

LFCLørdag den 11. september har CANAL9 kick off på Lingerie Football League (LFL). Det er med garanti en liga, der kan give de fleste mænd sved på panden. Første kamp står mellem Los Angeles Temptation og Seattle Mist.

Hurtighed, jernvilje og fysik krydres med et smukt ydre, når kvindelige football-spillere dyster mod hinanden i Lingerie Football League. Fænomenet startede oprindelig som et underholdende segment i pausen af mændenes traditionsrige Super Bowl, men succesen var så stor, at man sidste år lancerede en officiel liga med 10 hold fra hele landet.
En succesfuld første sæson blev afsluttet med Lingerie Bowl, hvor Los Angeles Temptation besejrede Chicago Bliss med 27-14.

Reglerne er på en række punkter en smule anderledes end NFL; bl.a. kan der ikke laves ekstra point via field goal, men i stedet kan pointet opnås ved at føre bolden ind i end zone fra 2 yard-linjen. Holdene kan også vælge at satse og gå efter en 2-point conversion, men så skal snappet foregå på 5 yard-linjen. Derudover er banen mindre, og der er kun 7 spillere på hvert hold (typisk 1 QB, 2 RB, 1 C og 3 WR i offensiven og 2 DL, 2 LB, 2 CB og 1 S i defensiven). Kampen består af to halvlege á 17 minutter. Uafgjort udløser en sudden death overtime på 8 minutter.

Selvom de kvindelige spillere ved første øjekast virker tilforladelige, så må man ikke tage fejl; de kæmper en indædt kamp for at vinde, og der er masser af vilde tacklinger i luften. Holdene i LFL rekrutterer primært deres spillere blandt atleter med en fortid inden for sportsgrene såsom volleyball, europæisk fodbold, basketball og fitness-bodybuilding. Men mon ikke at udseendet også spiller ind?

Der er derfor masser af grunde til at tænde for CANAL9, når Lingerie Football League går i luften fra lørdag den 11. september, og hele vejen indtil Lingerie Bowl VIII i februar 2011!"

Lingerie Football League: Los Angeles Temptation – Seattle Mist, lørdag kl 23.50 på CANAL9

Kilde: Canal9 presse

I samme kategori

Back to top button