Smart Home produktnyt

LIFX tilføjer touchfunktion til Tile

På årets CES i Las Vegas har LIFX tilføjet en række nye features til Tile, der er et smarthome-lyssystem bestående af multifarvede, firkantede lysfelter, der giver mulighed for at lege med lyset i hjemmet på helt nye måde. Hvert lysfelt i Tile har 64 individuelle zoner, der kan indstilles til at lyse hver sin farve – og der er vel og mærke 16 mio. farver at vælge i mellem.

Som noget helt nyt tilføres Tile via en software-update nu en smart touchfunktion – “Tile Tap” – der gør det muligt at styre lysfelterne ved blot en enkelt berøring. Udover touchfunktionen kommer Tile også med “Tile Fire” – en feature, der gør det muligt at sætte lysfelterne til at lyse som blafrende flammer.

De nye features bliver tilgængelige i løbet af årets første måneder, og via en software-update bliver de interegreret, så også eksisterende Tile-brugere vil få glæde af de nye features.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

LIFX vil gøre intelligent belysning mere tilgængeligt

Foruden Tile kan besøgende på årets CES også opleve LIFX’s øvrige sortiment af smarthome-pærer. Producenten har en klar vision om, at det skal være enkelt og ligetil at komme i gang med smarthome-belysning. Derfor behøver man heller ikke nogen hub for at forbinde pærerne, og man kan sagtens komme i gang blot med én pære.

– LIFX går et spændende år i møde, hvor vi både kommer til at udvide porteføljen og samtidig optimere kundernes oplevelser. Tile Tap og Tile Fire er blot de første skridt i vores planer om at skabe helt nye brugeroplevelser inden for smarthome-belysning. Det smarte hjem er en uundgåelig del af fremtiden, og vi ønsker at gøre overgangen så enkel som mulig for brugerne. Af den grund kræver vores produkter heller ikke nogen hub, ligesom vi også vil give eksisterende brugere muligheden for at opleve de nye opdateringer, lyder det fra LIFX-stifter Marc Alexander.

Læs også vores anmeldelse af Lifx smartpærer her

Kilde: Lifx presse

I samme kategori

Back to top button