Smart Home produktnyt

LIFX klar med Antibakterielt Smart Light

Verdens første antibakterielle smart light med sikkert og effektivt synligt højenergilys (HEV) lanceres nu officielt i Norden.

Med lanceringen af LIFX Clean loves der nu at man kan fjerne bakterier sikkert og effektivt fra hjemmets overflader og genstande. Et sæt specialiserede lysdioder, der udsender 405nm HEV-lys, hjælper med at eliminere over 90% af skadelige bakterier som E. coli og S. Aureus, afhængig af afstand og tid. Det betyder, at LIFX Clean kan tjene som en almindelig farveskiftende smart light-pære om dagen, men om natten skifter den til et bakteriedræbende værktøj, så husets beboere kan lægge sig under dynen med ro i sindet. Man forudindstiller bare lyset til at tænde den setting, der hedder “Clean Cycle” efter sengetid, så den automatisk starter sin rengøringsrutine om natten.

Sådan fungerer LIFX Clean

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

LIFX Clean virker ligesom ethvert andet LIFX smart lys, bare med en ekstra bonus. Find et sted, du gerne vil have hjælp til at fjerne bakterier (som køkken, badeværelse eller der, hvor du lægger dine nøgler og tegnebøger). Download LIFX-appen, skru pæren i en lampe, og følg instruktionerne for opsætning. Vælg mellem milliarder af farver og hvide toner til at oprette de scener eller effekter, du ønsker, og forudindstil derefter en Clean Cycle, som sikkert og effektivt eliminerer bakterier, mens du sover. Selvom HEV-lys ikke er skadeligt for mennesker, kæledyr eller planter, er det en god idé at køre rengøringsprogrammet natten over, så det får den nødvendige tid til at fjerne så mange bakterier som muligt. LIFX Clean er ikke en erstatning for regelmæssig rengøring af husholdningen, men en nem og automatiseret hjælpende hånd til at holde skadelige bakterier i skak.

Tests og validering

For at hjælpe med at validere effektiviteten af LIFX Clean og HEV-lys mod bakterier, testede LIFX lysets effektivitet på Q Laboratory, som er et ISO 17025-akkrediteret testanlæg. Vi afprøvede LIFX Cleans effektivitet mod coli- og gule stafylokok-bakterier, som begge kan findes i hjem, på arbejdspladser og på genstande der anvendes i dagligdagen. Tre stammer af disse bakterier blev testet mod en kontrol på tre forskellige afstande og med fire forskellige tidsintervaller. Q Labs konkluderede, at LIFX Clean ville fjerne over 90% af bakterierne, afhængigt af hvor længe og hvor langt fra lyset, bakterierne befandt sig fra LIFX Clean i løbet af en Clean Cycle.

Pris og tilgængelighed

  • Virker som et fuldt udstyret LIFX smart light: 1.200 lumen; fuld farve; 1.500-9.000 Kelvin; LED’er der kan vare op til 22,8 år
  • I desinfektionstilstand (Clean Cycle), bruger LIFX Clean dedikerede 405nm HEV (high-energy visible) LED’er
  • Kan bruges som et farveskiftende smart light om dagen og køre med rengøringsindstillingen Clean Cycle om natten
  • Fuld mobil app-kontrol af hvid, farve eller antibakterielt lys
  • Fuldt kompatibel med store platforme som Amazon Alexa, Google Assistant og Apple HomeKit
Kilde: Lifx presse

I samme kategori

Back to top button