Branche-Nyt

LG’s CES nyheder – LCD TV med quantum dot-teknologi

Quantumdot TV LGUnder Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas præsenterer LG et 4K ULTRA HD-TV med quantum dot-teknologi (quantum dots). Teknikken er en forbedring af LCD-teknologien, der gør det muligt at vise et bredere farveområde og forbedre farvemætningen i forhold til konventionelle LCD-TV.

LG har tilføjet en quantum dot-film af nanokrystaller foran baggrundsbelysningen i LCD-skærmen, hvilket forbedrer både farve og lysstyrke. De 2-10 nanometer små quantum dots udsender ekstraordinære levende farver, så farverummet stiger med over 30 procent i forhold til en almindelig LCD-skærm. Dette er bl.a. ideelt for indhold i 4K-opløsning. Den exceptionelt brede farveskala i quantum dot-teknologien tilføjes til de allerede fantastiske egenskaber i LG’s IPS-paneler, som naturlig farvegengivelse og brede betragtningsvinkler, hvilket tilsammen giver nyt liv til LCD-teknologien.

– Quantum dot tager LCD-teknologien til et nyt niveau med sin fremragende farvegengivelse, udtaler Erik Åhsgren, Nordisk produktspecialist for Home Entertainment i LG Electronics. Når vi i løbet af 2015 tilføjer et 4K ULTRA HD LCD-TV med quantum dot-teknologi til vores eksisterende sortiment af prisbelønnede OLED-TV og traditionelle LCD-TV, ender vi i den unikke position at kunne tilbyde markedets mest innovative og varierede TV udbud, hvilket skaber større valgmuligheder for forbrugerne.

LG’s 4K ULTRA HD-TV med quantum dot bygger på miljøvenlige teknologier, der er helt fri for cadmium og andre giftige tungmetaller. Besøgende på CES 2015, 6. – 9. januar, får mulighed for at opleve LG’s fantastiske ULTRA HD-TV med quantum dot i LG’s stand (Center Hall #8204). Pris og tilgængelighed bliver offentliggjort nærmere lanceringen.

Kilde: LG presse

I samme kategori

Back to top button