Branche-Nyt

LG webOS – dansk pressemeddelelse

lg webos logoModerne TV er i dag fyldt med smarte funktioner, men for nogen kan det virke uoverskueligt og overvældende. Fjernbetjeningen er ofte vanskelig at få et overblik over og det er kompliceret og tidskrævende at finde de rette knapper. LG erhvervede sig styresystemet webOS i begyndelsen af 2013 og med LG’s 2014 Smart-TV-modeller, som præsenteres på CES i Las Vegas, viser LG, hvordan de bruger det nye styresystem til at skabe markedets hurtigste, bedste og mest optimale Smart-TV oplevelse. Under sloganet ”LG gør TV enkelt igen” lancerer LG en række nye Smart-TV-modeller, som ved hjælp af webOS skal gøre det nemmere end nogensinde at komme i gang og bruge de smarte funktioner.  

– I flere år har LG været kendt som den mest brugervenlige Smart-TV leverandør på grund af den unikke Magic Remote, som gør det enkelt at navigere i Smart-TV’et, siger Lorraine Bayram, nordisk Smart-TV-specialist hos LG Electronics. Med dette års lancering af Smart-TV med det nye styresystem webOS, tilføjer vi endnu en dimension til brugervenlighed, med en helt ny og intuitiv brugerflade og super hurtig reaktion ved hvert klik, gør TV’et nemt at bruge igen.

LG har identificeret tre fokusområder, der skal gøre det nye Smart-TV betydeligt nemmere og sjovere at betjene. nem installation, let at skifte imellem forskellige apps og nem navigering imellem TV-udsendelser, online indhold og apps.

Simpel og sjov installation
Allerede første gang TV’et tændes bliver brugeren mødt med en helt ny, enklere og sjovere måde at lave sine individuelle indstillinger på. En animeret guide hjælper brugeren til f.eks. at tilslutte eksterne enheder og tjenester.

Find og skift hurtigt mellem dine favoritter

En anden nyhed er den overskuelige startliste, som lader TV-seeren veksle hurtigt mellem forskellige typer af indhold, hvilket inkluderer både fysisk tilsluttede enheder samt on-linetjenester. Det bliver desuden meget enklere at finde de tjenester og enheder, som anvendes mest igennem at bladre i listen mod venstre og højre med den medfølgende berøringsbaserede fjernkontrol, Magic Remote. For at gøre brugeroplevelsen endnu bedre kommer de nye Smart-TV modeller med multitasking – hvilket vil sige mulighed for enkelt, uden mange lag og uden lange pauser at veksle mellem flere apps, som er i gang på samme tid.

Det bliver desuden endnu mere enkelt at finde nye underholdende tjenester. LG’s App Store bliver stedet, hvor du bladrer for at finde alt indhold, som du kan se på dit TV, inklusive spil, musikapps, playkanaler og filmtjenester.

Det, der muliggør alt dette, er webOS, operativsystemet, som LG erhvervede i februar 2013* og som virksomheden nu har videreudviklet til at blive grundstenen i LG’s Smart-TV-modeller i lang tid fremover. webOS gør det muligt for LG og virksomhedens partnere at udvikle Smart-TV-apps og grænseflade med standardiseret webteknik samtidig med, at operativsystemet er utrolig hurtigt, responsivt og med mulighed for multitasking. 

Kilde: LG

I samme kategori

Back to top button