TV produktnytBranche-Nyt

LG præsenterer webOS 3.0 på CES

LG webosb3.0å CES 2016 i Las Vegas fremviser LG sit nye udbud af Smart TV-tjenester herunder den nye platform, webOS 3.0. Version 3.0 af webOS er blevet udviklet til at give enestående oplevelser med en mere intuitiv navigation af tv’ets mange funktioner. LG webOS er siden lanceringen i 2014 blevet rost af brancheeksperter og medier som en af de mest alsidige Smart TV-platforme på markedet. Med den nye version fortsætter webOS med at levere alle de funktioner, som den er blevet rost for, men kommer også med en række nye funktioner, der helt sikkert vil øge platformens popularitet.

– Vi er meget stolte af den nye version af webOS, siger Erik Åhsgren, nordisk produktspecialist for Home Entertainment hos LG Electronics. Den røde tråd for webOS, alt fra tilslutning af produkter til at finde nyt indhold, er noget som forbrugerne har taget til sig, og som tydeligt viser LG’s ambition om at være førende inden for Smart TV.

Nye Magic-funktioner gør markedets bedste TV-oplevelse endnu bedre

LG webOS 3.0 kommer med tre nye Magic-funktioner, der tager brugeroplevelsen til et helt nyt niveau. Det drejer sig om Magic Zoom, Magic Mobile Connection og en opgraderet Magic Remote. Magic Zoom lader dig forstørre dele af billedet uden at ofre billedkvaliteten. Magic Mobile Connection gør det nemt at tilslutte en mobiltelefon med LG Plus App til LG Smart TV, og derefter køre apps direkte på fjernsynet. LG’s Magic Remote er blevet opdateret med en række nye knapper, der gør det lettere at kontrollere f.eks. set-top bokse. Alt imens Screen Remote-funktionerne er udviklet til at gøre det hele enklere at bruge.

En anden funktion, der gør Smart TV med webOS 3.0 nemmere at anvende, er Channel Plus. Funktionen giver problemfri adgang til en bred vifte af indhold i en kanalliste. Kanallisten blander traditionelle tv-kanaler med andre indholdstjenester, så du nemt kan zappe mellem de programmer, du ønsker at se, uanset hvor de kommer fra. Du kan også styre Channel Plus via en app, der giver dig anbefalinger via beskeder på skærmen.

Andre nyheder og opgraderede funktioner i webOS 3.0:

Multi-view giver dig mulighed for at se to forskellige programmer samtidigt, eller et program, samt indhold fra en anden kilde, såsom en Blu-ray film.

Music Player-app spiller musik gennem TV’ets højttalere, selv når det er slukket.

My Channels og Live Menu er blevet opgraderet med nye funktioner, der gør det nemmere end nogensinde at finde præcis det, du ønsker at se.

Pressemeddelelsen nævner ikke noget omkring om ældre LG modeller opgraderes til webOS 3.0.

Vi forventer naturligvis at anmelde webOS 3.0 i forbindelse med en anmeldelse af LG’s nye 2016 TV.

Kilde: LG

I samme kategori

Back to top button