Branche-Nyt

LG klar med udviklingsværktøj til webOS

lg webos logoLG Electronics har frigivet sit Software Development Kit der skal hjælpe udviklere med at skabe nye LG Smart + tv-apps.

På hjemmesiden http://developer.lge.com/webOSTV kan udviklere få adgang til alle de oplysninger, de behøver for at skabe webOS tv-apps.

LGs SDK forenkler processen for udviklere i forhold til at udvikle apps der er kompatible med selskabets nye Smart TV platform. Med LG Smart + TV Emulator, vil udviklerne kunne oprette en virtuel webOS TV-oplevelse på en pc. SDK’en har en udviklervenlig brugerflade og arbejder med standard web-teknologier, herunder HTML5, Cascading Style Sheets (CSS) og javascript.

“En vigtig årsag bag udvælgelsen af webOS som vores næste Smart TV operativsystem var på grund af at den netop er udviklervenlig” udtaler Dr. Scott Ahn, LG CTO.

“Vi føler, det er meget vigtigt, for platformsejerne som LG, at hjælpe udviklere med at skabe apps, der er optimerede til vores produkter. I en branche, hvor der ikke er nogen enkelt dominerende standard, er udvidelsen af webOS TV økosystemet en topprioritet for LG”, slutter han.

DIGITALT.TV har netop anmeldt webOS. Læs anmeldelsen her

Kilde: LG

I samme kategori

Back to top button