LG lancerer Blu-ray-afspillere/harddiskoptager med to tunere

| torsdag 28. jun, 2012 12:08 | opdateret 28. jun, 2012 kl. 15:22 | 0 Kommentarer

LG er nu klar til at følge op på sit populære hjemmebiografsystem med en ny serie af Blu-ray-afspillere. Et tydeligt fokus på design er gennemgående for alle LGs produkter i 2012, og de nye Blu-ray-afspillere er ingen undtagelse. Udover et stilrent design er topmodellerne også udstyret med populære funktioner såsom harddiskoptagning, dobbelt tuner samt fuld understøttelse af 3D og Smart TV.

LG HR925N

LGs Blu-Ray afspiller/harddiskoptager HR925N

 

Optag din yndlingsserie og se OL live – intet problem med dobbelt tunere

De to topmodeller i den nye serie – HR929N og HR925N – er udstyret med en harddisk, som er blandt de mest efterspurgte funktioner på Blu-ray-markedet i dag. Desuden kan disse to modeller afspille 3D Blu-ray og er udstyret med Smart TV og to digitale HD-tunere (DVB-T2/C). Med to tunere er det muligt at optage en film eller et tv-program, imens du ser et andet, og alternativt kan du optage to programmer samtidigt. Med en lagerkapacitet på op til 1 TB kan man optage sine yndlingsfilm- og serier, uden at harddisken fyldes op for hurtigt.

Alt-i-én med WiFi, SmartShare og Smart TV

Samlet set består LGs nye Blu-ray-serie af seks nye modeller og spænder fra topmodellen HR929N til den mere enkle model BP120N. Fire af disse modeller kan tilsluttes dit hjemmenetværk og fungere som medieafspiller og kan desuden forvandle ethvert tv til et fuldt funktionelt Smart TV. LGs Smart TV-platform giver brugere adgang til film, serier og sport on-demand via de velkendte premium-tjenester såsom Headweb, SF Anytime og Viaplay.

Med understøttelse af DLNA får brugeren let adgang til alle medier i sit hjemmenetværk og eksterne harddiske. LGs smarte søgefunktion SmartShare giver brugere muligheden for nemt at søge efter indhold på internettet, afspillerens harddisk eller computere og smartphones på netværket. Søgeresultaterne præsenteres samlet for optimal tilgængelighed.

HR925N og HR929N kan allerede købes i butikkerne,  mens flere af andre afspillere fra LG følger i 3. kvartal.

Tekniske specifikationer og cirkapriser

HR925N og HR929N

  • Indbygget harddisk (1TB HR929N, 500GB HR925N)
  • Dobbelt digitale HD-tv-tunere
  • Understøttelse af 3D Blu-ray
  • LG Smart TV
  • Indbygget WiFi gør det nemt at forbinde afspilleren med dit hjemmenetværk
  • SmartShare for enkel håndtering af medier i hjemmenetværket
  • Cirkapris: 3.799 og 3299 DKK inklusiv moms

Kilde: LG

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt