Branche-Nyt

LG ansætter nordisk Smart-TV-specialist

Lorraine Bayram LG Smart TV
Lorraine Bayram er ansat som nordisk LG Smart TV specialist

Som en del af en øget satsning på Smart-TV ansætter LG Electronics Lorraine Bayram i den nyudnævnte rolle som nordisk Smart-TV-specialist. Lorraine vil få ansvaret for at udvikle tilbuddet om Smart-TV på det nordiske marked og pleje kontakten med indholdsleverandører på lokalt og regionalt niveau. Lorraine kommer fra en stilling som partneransvarlig på The Local Europe AB. Inden da arbejdede hun på Panasonics europæiske hovedkontor i Tyskland som projektleder for Smart-TV-området på europæisk niveau.

– Vi er meget glade for at have fået Lorraine Bayram med om bord i den nye rolle som specialist inden for Smart-TV på det nordiske marked. Lorraines erfaring og viden om Smart-TV-branchen vil være et stort aktiv for os i vores satsning på at styrke og øge tilbuddet på det nordiske marked, fortæller Thomas Wering, nordisk markedschef for Home Entertainment hos LG Electronics.

Ansvar for udvikling af nye Smart-TV-applikationer

I rollen som Smart-TV-specialist vil Lorraine Bayram være overordnet ansvarlig for Smart-TV-tilbuddet på det nordiske marked. Hun vil få ansvaret for den eksterne kommunikation med partnere og leverandører af indhold samt den interne kommunikation med LG’s afdeling for Smart-TV i Seoul. Lorraine vil også fungere som projektleder og stå for udviklingen af nye Smart-TV-applikationer i samarbejde med lokale indholdsleverandører og udviklere og sørge for at sikre den absolut højest mulige kvalitet i eksisterende Smart-TV-applikationer.

– LG Electronics er en spændende og innovativ virksomhed med en stor kapacitet inden for Smart-TV, herunder bl.a. det succesrige koncept med Magic Remote, der forenkler brugen og giver kunderne en Smart-TV-oplevelse præcis som den er tænkt – intuitiv, hurtig og brugervenlig. LGs Smart-TV-portal og Magic Remote får også ros fra partnere, der udvikler Smart-TV-apps til LG’s platform. Jeg glæder mig til at blive en del af det kompetente og dynamiske nordiske team og drive udviklingen på området, fortæller Lorraine Bayram, nordisk Smart-TV-specialist hos LG Electronics.

LG’s prisbelønnede Smart-TV

LG Electronics har et af branchens mest prisbelønnede tilbud om Smart-TV inklusive premium-tjenester som Netflix, YouBio, Viaplay, Headweb, SF Anytime, Spotify og YouTube. Den brugervenlige grænseflade, som nemt styres med LG’s unikke fjernbetjening, Magic Remote, har blandt andet medført, at LG har modtaget flere udmærkelser for sit Smart-TV i både internationale og nordiske medier.

Kilde: LG

I samme kategori

Back to top button