Radio og Podcast Nyt

Krimiland på Radio4 starter ny sæson med ny vært

Sortbørshandel, svindel og slægtshistorie går op i en højere enhed, når den nye sæson af Radio4’s succesfulde program ’Krimiland’ går i luften lørdag den 6. november.

Samtidig giver sæsonpremieren plads til en ny vært bag mikrofonen. Det bliver den garvede radiovært, Julie Bundgaard, der overtager stafetten.

I den nye sæson dykker Julie Bundgaard ned i det kriminelle miljø, der hærgede efterkrigstidens Danmark, når hun trævler Edderkoppens spind af personager og gangsterlignende sager op. Et miljø, hun har en helt personlig interesse for, da hun har en stærk mistanke om, at hendes egen morfar var viklet ind i trådene fra Edderkoppens store gangsterspind.

Derfor graver Julie Bundgaard sig uge for uge dybere ned i sin egen slægtshistorie og i takt med det, bliver hun viklet ind i en underverden af kriminelle personer, der byder på historier om alt fra bedrageri, valutasvindel, sortbørshandel til vold og mord. Alt sammen noget, der fører hende til manden i midten af netværket: Edderkoppen.

Julie Bundgaard tager over fra Anders Christiansen, der i ’Krimiland’ tidligere har beskæftiget sig med mordet på Olof Palme og Estonias forlis.

Lyt med fra begyndelsen lørdag den 6. november kl. 17.05 på Radio4 eller som Radio4-podcast her.

Julie Bundgaard er 47 år, uddannet journalist og har tidligere været vært på programmer som ‘Mig og Morten Resen’, ‘Go’ Morgen P3′, ‘Profeten og Lillebror’, ‘Sommerskolen’, ‘Morgenshowet’ på Radio100, ‘Diva og Dario’, ‘P4’serne’ og er i øjeblikket også tidlig morgenvært på ‘Morgenklubben’ på P4.

Kilde: Radio4 presse

I samme kategori

Back to top button