Streamingnyt

Kom i julestemning med C More

Julen nærmer sig med hastige skridt og der er mange julegaver fra C More Reklame-link der venter på at blive streamet. Vi har samlet et øjeblik herunder.

I julekomedien Elf spiller Will Ferrell en alf, der hjælper en dreng med at finde sin far.

I de to danske julefilm Familien jul og Familien jul i nissernes land ( fra 15/11) møder vi drengen Hugo og den magiske nisse Pixy, der oplever en masse spændende eventyr. Samme dag har C More også premiere på de romantiske julefilm Julebutikken, A Christmas to Remember, The Dog Who Saved Christmas Vacation, I’m Not Ready For Christmas, Broadcasting Christmas og Christmas Land.

Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winslet, Chevy Chase, Emma Thompson, Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth og mange mange andre lyser op i den romantiske komedie The Holiday, juleklassikeren Fars fede juleferie ( fra 3/12) og den romantiske komedieklassiker Love Actually.

Men det er ikke alle, der er glade for julen. Det gælder bl.a. Grinchen, i animationsfilmen af samme navn, der er irriteret over larmen – især ved juletid, hvor der bliver sunget og festet allermest. Derimod er der masse af juleglade sjæle i en lang række film for alle børn (og barnlige sjæle) som f.eks. Timmys jul, Jul i vildmarken, Astrid Lindgrens jul, Kasper og Sofies jul, Peddersen og Findus Den bedste jul nogensinde, Julemandsforvirring, Peddersen og Findus Nissemaskinen.

Se mere i C More’s julesektion her og husk at følge vores månedsguide for C More her

Kilde: C More

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button