Streamingnyt

Kom i julestemning med C More

Julen nærmer sig med hastige skridt og der er mange julegaver fra [CMore] der venter på at blive streamet. Vi har samlet et øjeblik herunder.

I julekomedien Elf spiller Will Ferrell en alf, der hjælper en dreng med at finde sin far.

I de to danske julefilm Familien jul og Familien jul i nissernes land ( fra 15/11) møder vi drengen Hugo og den magiske nisse Pixy, der oplever en masse spændende eventyr. Samme dag har C More også premiere på de romantiske julefilm Julebutikken, A Christmas to Remember, The Dog Who Saved Christmas Vacation, I’m Not Ready For Christmas, Broadcasting Christmas og Christmas Land.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winslet, Chevy Chase, Emma Thompson, Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth og mange mange andre lyser op i den romantiske komedie The Holiday, juleklassikeren Fars fede juleferie ( fra 3/12) og den romantiske komedieklassiker Love Actually.

Men det er ikke alle, der er glade for julen. Det gælder bl.a. Grinchen, i animationsfilmen af samme navn, der er irriteret over larmen – især ved juletid, hvor der bliver sunget og festet allermest. Derimod er der masse af juleglade sjæle i en lang række film for alle børn (og barnlige sjæle) som f.eks. Timmys jul, Jul i vildmarken, Astrid Lindgrens jul, Kasper og Sofies jul, Peddersen og Findus Den bedste jul nogensinde, Julemandsforvirring, Peddersen og Findus Nissemaskinen.

Se mere i C More’s julesektion her og husk at følge vores månedsguide for C More her

Kilde: C More

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button