TV-Nyt

Køkkenkrisen – Bo Bech er tilbage på TV3

Bo Bech Køkkenkrisen
Bo Bech
Foto: Lars E/TV3

Tirsdag 9. april er der premiere på flere madprogrammer på TV. Mens TV 2 satser på anerkendte kokke i programmet Cecilie & madklubben, så har TV3 fokus på de danske børnefamilier i Køkkenkrisen. 

I Køkkenkrisen træder mesterkokken Bo Bech ind i familiernes hjem for at hjælpe de nødstedte, hvor dagligdagen består af kræsne børn, overvægtige forældre, mangel på overskud og alt for meget stress omkring de ellers så hellige familiemåltider. 

Det skal være så hyggeligt. Vi skal høre om, hvad børnene har lavet i skolen, og om ægtefællen har haft en god dag på job. Men mange oplever middagsmaden som et stressmoment i en fortravlet hverdag. Og det skulle jo netop være det modsatte.

I Køkkenkrisen går kokken Bo Bech ind i kampen for det gode middagsmåltid. Ikke bare med at tilberede den gode, sunde og velsmagende mad, men også med at skabe de bedst mulige rammer for at lade aftensmaden være en begivenhed, som samler familien.

I hvert program får én familie besøg af Bo Bech. Nogle spiser usundt og er overvægtige, andre er kræsne og laver den samme næringsfattige mad om og om igen. Og så er der dem, hvor middagsmåltidet bare ikke er det gode samlingspunkt for familien, som det burde være. I løbet af fire dage skal Bo Bech identificere familiens problemer, inspirere dem til at lave bedre mad, trykke på de ømme punkter og af den vej hjælpe dem ud af Køkkenkrisen. Efterfølgende kommer han på genbesøg for at se, om familien fortsat er på rette vej. 

Kilde: TV3

I samme kategori

Back to top button