Branche-Nyt

Kjaerulff1Digital A/S er solgt

kjaerulff1 regnskabOdense virksomheden Kjaerulff1Digital A/S er solgt. Det er EET Europarts der køber aktiviteterne i Kjaerulff1Digital A/S og Kjaerulff1Development A/S.

For at sikre et optimalt fokus på fiber-divisionen, som i senere år har gennemgået en betydelig vækst, har selskabet af strategiske årsager valgt at frasælge aktiviteterne inden for ”Digital” og ”Living”. Disse to divisioner udvikler og afsætter udstyr og tilbehør inden for audio/video, herunder digitale tv modtagere, CA moduler, antenner, LNB-hoveder m.v. Herudover omfatter de overdragne aktiviteter også distributionen af en række high-end mærker, herunder Loewe produktprogrammet i Danmark og Sverige.

I forbindelse med købet udtaler koncerndirektør i EET Europarts John Thomas: 

– Vi er meget tilfredse med akkvisitionen af aktiviteterne ”Living” og ”Digital” fra Kjaeulff1 koncernen. Vi har i de seneste år arbejdet hårdt på at udvikle vores produktprogram inden for audio/video, idet vi ser en naturlig sammensmeltning mellem disse teknologier og den traditionelle IT-verden. Vi har i de senere år oplevet en stigende efterspørgsel fra vores kunder på sådanne produkter. Gennem dette opkøb kan vi nu tilbyde vores kunder et bredt udbud af kvalitetsprodukter samt et stærkt team til at supportere vores kunder, idet vi overtager en lang række dygtige medarbejdere fra Kjaerulff1.

Kjaerulff1 har primært solgt via selskaber i Danmark, Norge, Sverige og Polen. EET Europarts koncernen vil i de kommende måneder introducere de overtagne distributionsaktiviteter i den resterende del af koncernens selskaber i Europa og Afrika.

Kilde: EET Europarts presse

I samme kategori

Back to top button