TV-Nyt

Kenneth Perez på tv som fodboldvært

Den 36-årige Kenneth Perez har besluttet at lægge en imponerende fodboldkarriere bag sig og fremover satse på en ny karriere på tv. Han er således blevet ansat på TV3+ som afløser for Mette Cornelius, der skal på barsel. På TV3+ får Kenneth Perez rollen som vært på Match of the Week hver søndag klokken 16.00 -18.00, hvor vi varmer op til søndagens bedste kamp i Superligaen.

Kenneth Perez bor i Holland og har netop vinket farvel til sin klub Twente, hvor han har spillet 57 kampe og scoret 11 mål. Hans fodboldkarriere har siden 1993 bragt ham fra danske AB og F.C. København til de hollandske klubber MVV, AZ, Ajax, PSV og Twente, ligesom han har spillet 24 kampe for det danske landshold.

”Efter en del overvejelser har jeg nu besluttet at lægge fodboldstøvlerne på hylden. Jeg har haft spændende tilbud fra udlandet, men jeg har samtidig fået muligheden for at blive tilknyttet TV3+’s fodboldhold, og derfor er det selvfølgelig mere med spænding end med vemod, at jeg ser fremtiden i møde. Jeg har i min karriere opnået en masse ting, men nu ser jeg fremad mod nye udfordringer. Et langt liv i fodbold har lært mig, at man kommer længst med hårdt og dedikeret arbejde, og den lærdom vil jeg tage med mig ind i mit nye job. Jeg ser meget frem til at være med til at give seerne ugens bedste Superligakamp”, siger Kenneth Perez.

Kenneth Perez er i gang med intensiv tv-træning, for selvom han førhen har lavet masser af tv i både Holland og Danmark, skal han forberedes til opgaven på TV3+.

”På Viasat og TV3-kanalerne har vi en klar ambition om at være førende i vores fodbolddækning. Det gælder både på rettigheder og på mandskabssiden. Derfor er det også en stor glæde, at vi har kunnet tilknytte Kenneth Perez til vores i forvejen meget kompetente og dygtige stab af værter og eksperter. Jeg har lært Kenneth at kende som en utroligt ambitiøs og dedikeret mand, der vil gå meget langt for at blive blandt de bedste til det, han laver. Efter blot en halv times test foran kameraet kunne vi tydeligt se, at han er et naturtalent som studievært. Og jeg er sikker på, at han vil kunne berige TV3+-seerne, når de om søndagen blænder op til ugens bedste kamp på kanalen, siger TV3-sportens chef, Peter Nørrelund.

Kilde: TV3 presse

I samme kategori

Back to top button