TV-Nyt

Kasper Hjulmand ny ekspertkommentator på Canal 9, Eurosport Danmark og 6’eren

discovery sportskanalerEn af Danmarks største trænerprofiler bliver nu en del af fodbolddækningen på Discovery Network Danmarks mange kanaler. Kasper Hjulmand bliver ekspertkommentator på både Canal 9, Eurosport Danmark og 6’eren på Europa League, EM-kvalifikationskampe og ikke mindst Bundesligaen, hvor 43-årige Hjulmand var træner i Mainz 05 frem til februar i år.

”Vi er enormt glade for at kunne styrke vores ekspertteam med en kapacitet af Kasper Hjulmands klasse. Kasper ved ualmindeligt meget om fodbold og er en stærk formidler, så der venter seerne en rigtig god oplevelse,” lyder det fra Jes Holm Andersen, Sportschef hos Discovery Networks Danmark.

Kasper Hjulmand førte som træner FC Nordsjælland frem til mesterskabet i 2012 og kvalificerede også klubben fra Farum til gruppespillet i Champions League. Udover den flotte karriere som træner har Hjulmand også tidligere været tv-ekspert ved flere slutrunder samt på Discovery Network Danmarks egen dækning af La Liga.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Jeg ser frem til at være en del af Discovery Network Danmarks dygtige team, som dækker forskellige spændende turneringer, herunder ikke mindst Bundesligaen, der er en fantastisk liga med masser af action,” fortæller Kasper Hjulmand.

Første gang Kasper Hjulmand optræder på skærmen er torsdag den 1. oktober, hvor det gælder Schalke 04 – Asteras i Europa League kl. 18.55 efterfulgt af efterårets storkamp i Bundesligaen mellem Bayern München og Borussia Dortmund søndag den 4. oktober kl. 17.30. Begge kampe sendes direkte på Eurosport Danmark.

Kilde: Discovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button