Radio og Podcast Nyt

Julemusik på Radio Soft fra 6. november

Jingle Bells, Driving Home for Christmas og Last Christmas er bare nogle af de julesange, som for mange er lyden af god julestemning, og sådan bliver det også, når du tænder op for Radio Soft fra fredag den 6. november klokken 8.00, hvor julemusikken non-stop er tilbage.

”Vi er inde i en underlig tid, med corona-nedlukninger, fester der bliver aflyst på grund af forsamlingsforbud og hjemmearbejdspladser. Vi vil bare gerne have noget normalitet tilbage i vores liv. Og det er derfor julen har ekstra meget betydning for os i år”, lyder det fra Radio Softs programchef, Lars Johansson.

Radio Soft har gennem det sidste årti spillet non-stop julemusik i julen og det er noget som alle juleglade radiolyttere glæder sig til.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Radio Softs antal af lyttere er rekordhøjt, når vi rammer julemånederne. Sidste år lyttede mere end en million med om ugen på den populære radiostation.

Den første julesang, som vi vil komme til at høre på Radio Soft fredag den 6. november klokken 08.00 vil blive fundet på Facebook blandt Radio Softs lyttere. Men hvilken sang det er, det vil vi ikke afsløre her.

Julemusikken døgnet rundt vil vare til og med 2. juledag.

Kilde: Bauer Media presse

t?a=1703948669&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1
Annonce

I samme kategori

Back to top button