Branche-Nyt

Jørn Mader gør comeback på TV 2

la vuelta 2013 tv2Den mangeårige cykelkommentator, Jørn Mader, bliver en del af den intensive dækning på tv2.dk, hvor han danner makkerpar med cykelekspert Kim Plesner i livedækningen af Vuelta-etaperne. Tv2.dks livedækning har under årets to tidligere Grand Tours været en stor succes, og nu bliver ekspertfeltet udvidet til også at tælle Jørn Mader.

– Jeg er meget glad for igen at blive en del af TV 2s dækning af de store cykelløb. Nu på nettet hvor jeg især glæder mig til den direkte kontakt med læsere og seere. Og at kunne starte med det, der tegner til at blive den mest spændende udgave af Vuelta a España i mange år, betragter jeg som en gave, siger Jørn Mader.

Brugerne vil under alle etaper kunne stille spørgsmål til Jørn Mader, der ligeledes vil vurdere favoritterne på hver enkelt etape. Dermed udvider tv2.dk universet for second screen-oplevelsen, hvor brugerne både kan følge med på tv og samtidig få merviden fra både Jørn Mader og Kim Plesner.

– Det bliver sjovt at få en erfaren herre som Jørn med på vores live-hold, som blev taget så godt imod under Touren, siger digital nyhedschef for tv2.dk, Simon Stilling.

Mader bag fire bøger
Den 66-årige tidligere kommentator har i en lang årrække dækket cykelløb og har tidligere skrevet fire bøger. Den første var ‘Ørnen fra Herning’, som udkom i 1995 og er historien om Bjarne Riis’ barndom, ungdom, familieliv og karriere.

Første etape af Vuelta a España køres lørdag 24. august, og der er fem danske ryttere med i det spanske etapeløb.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button