TV-Nyt

Jonatan Spang og Linda P på Zulu

Lille Mand Jonthan Spang ZuluDe har begge etableret sig som store stjerner i dansk comedy. De har fået ros for deres alsidige talenter. De er venner og kolleger, og ZULU elsker dem. Nu er Jonatan Spang og Linda P premiereaktuelle på ZULU med hver deres ønskeprojekt: Spang med sin første comedyserie ’Lillemand’ og Linda P med ’Det alt for store Linda show’. Begge har premiere mandag 30. marts – lige efter ZULU Awards 2015.

Spangs drømmeprojekt med røven i klaskehøjde
Jonatan Spang vil nok være den mest spændte seer, når comedyserien ’Lillemand’ vises på TV 2 ZULU på mandag. Han har nemlig selv været i gang med projektet i to år og har fungeret som manuskriptforfatter, spillet hovedrollen, stået for instruktion og været med i hele klippefasen på de otte afsnit, der – sjovt nok – handler om en komiker ved navn Jonatan.

– Alt er på spil, og man kan blive nervøs ved at have så mange forskellige roller i projektet, for så sætter man jo også røven i klaskehøjde, siger Jonatan Spang.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

’Lillemand’ handler om den smålighed og egoisme, man er knap så stolt af, og kampen om at opretholde forestillingen om det tjekkede menneske, man ville ønske, man var. Serien centrerer sig om komikeren Jonatan, der kæmper med at finde sin plads i verden som mand i midten af 30’erne uden børn og fast parforhold. Han forsøger gang på gang at tage de rigtige beslutninger, men ender igen og igen med at træffe dårlige valg, fordi ”lillemanden” – de mindre attraktive og spontane impulser som jalousi og mindreværd – kommer i vejen.

– ’Lillemand’ er et drømmeprojekt. Nu har jeg lavet standup og skuespil i 15 år, og det er fedt endelig at kunne forene disse to elementer. Jeg altid har brugt mig selv og mit eget liv i forbindelse med min standup, og serien tager da også i et vist omfang udgangspunkt i mit eget liv.  Hvor meget, der er løgn og latin, kan seerne selv gisne om, siger Spang med et smil.

ZULU-show med alt det, Linda P kan lide
Ligesom Jonatan har været primus motor på ’Lillemand’, er ’Det alt for store Linda show’ også skabt ud fra Linda Ps helt eget hoved. ZULU synes nemlig, Linda er sjov på mange forskellige måder, og det er denne alsidighed, hun har frihed til at udforske i ’Det alt for store Linda show’.

– Jeg har fået helt frie tøjler til at lave præcis det program, jeg har lyst til, og jeg glæder mig. Det er svært at kategorisere showet, men hvis bare det falder ind i kategorien ”sjovt”, er jeg glad, siger Linda P fra et studie, hvor sidste lag maling netop er ved at blive påført.

I showets otte programmer vil Linda P præsentere alt det, hun kan lide, og seerne kan glæde sig til en bland-selv-slikpose af standup, sketch, sang, dukketeater, gæster, quiz og alskens andre overraskelser. Med sig på scenen har Linda et sidekick i form af comedytalentet Anders Grau, som i 2013 modtog Läkerols talentpris.

’Lillemand’ har premiere mandag 30. marts, lige efter ZULU Awards kl. 22.00. ’Det alt for store Linda show’ har premiere kl. 22.30 – lige efter ’Lillemand’.

I samme kategori

Back to top button