TV-Nyt

Jesper Nøddesbo bliver håndboldekspert hos Discovery Networks

Jesper Nøddesbo har annonceret karriestop, men han slipper ikke håndbolden. Han bliver ekspert hos Discovery i forbindelse med sommerens OL i Tokyo.

Fra Discovery lyder det: Med mere end 200 landskampe og 450 mål alene på landsholdet er Jesper Nøddesbo den ideelle ekspert til at guide seerne gennem håndbold under OL i Tokyo, hvor man på discovery+ vil kunne se samtlige håndboldkampe inklusiv de danske håndboldherrer.

– Discovery har de bedste og mest vidende eksperter på mange områder, og dér tilslutter Jesper Nøddesbo sig i den grad. Håndbold som sport er ny for os på Discovery, og det er vigtigt for os, at vores eksperter afspejler et højt niveau, hvilket Jesper i særdeleshed gør. Han har en unik historik fra både landsholdet og sin tid i FC Barcelona. Derfor er vi både stolte og ydmyge over at kunne byde Jesper Nøddesbo velkommen på holdet, siger Søren Klæstrup, Head of Sports hos Discovery Danmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Selvom OL bliver en anden størrelse end normalt grundet Corona, glæder Jesper sig til sommerens største sportsbegivenhed og til samarbejder med Discovery.

– Jeg glæder mig helt vildt meget til samarbejdet med Discovery, og jeg håber, der kommer nogle gode kampe, som for min skyld gerne må være tætte og spændende kampe. Og så håber jeg, at vi får en turnering, hvor vi fokuserer på sporten og præstationerne, og ikke så meget på Corona og det udenom, siger Jesper Nøddesbo.

Du kan se samtlige OL håndboldkampe på discovery+ fra 23. juli, ligesom du på Kanal 5 kan følge kampe uden dansk deltagelse.

Kilde: Discovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button