TV-Nyt

Jes Dorph stopper hos TV3 SPORT til sommer

Jes DorphNår Champions League-finalen afvikles den 6. juni 2015 på det olympiske stadion i Berlin og markerer sæsonens sidste store fodboldevent, bliver det samtidig sidste gang man kan opleve Jes Dorph-Petersen i rollen om ankermand på TV3 SPORTS dækning af Champions League.

Efter tre succesfulde år er partnerne enedes om at gå hver til sit, når den igangværende sæson slutter om seks måneder.

“Jeg er ekstremt glad for at dække Champions League. Det har været – og er stadig – enormt sjovt, og jeg har lært en masse. Men jeg er et nysgerrigt menneske, som gerne vil prøve endnu mere i min efterhånden lange karriere, siger Jes Dorph-Petersen.

TV3s sportschef Peter Nørrelund siger:

“Vi har igennem nogen måneder talt med Jes om fremtiden. Han og vi er enige om, at begge gerne vil i en ny retning. Vi går nu i gang med at analysere, hvordan vi vil dække Champions League fra sommeren 2015, og når vi er igennem den proces går vi i gang med at se på, hvem der skal være ankermand og vært på programmet.

“Da vi ansatte Jes Dorph var målet at løfte den journalistiske barre i vores dækning, og det har vi opnået med Jes som vært. Og vi vil gerne takke ham for indsatsen i de forløbne år. Og så glæder vi os i øvrigt til, at han og den øvrige stab omkring vores Champions League-dækning leverer et flot forår med knockout-kampene, siger TV3s sportschef Peter Nørrelund.

For Jes Dorph markerede skiftet fra TV2 til TV3 og Champions League for tre år siden et stort retningsskift i karrieren. Efter mange år som nyhedsvært stod den på fodbold på fuld tid.

“Der er heldigvis masser af fodboldkampe og masser af tid, inden jeg slutter på TV3, hvor jeg har haft en fantastisk periode med alle de dejlige kolleger. Jeg kommer sgu nok til at savne dem alle sammen – og Champions League”, siger Jes Dorph-Petersen.

Kilde: TV3 Nyt

I samme kategori

Back to top button