TV-Nyt

Jarl Friis-Mikkelsen idémand til ny TV 2 serie

(Foto: Per Janus Strange / TV 2)
(Foto: Per Janus Strange / TV 2)

Mandag 11. april gik optagelserne i gang til TV 2s nye komedieserie med arbejdstitlen ‘Hjem igen’, som Jarl Friis-Mikkelsen er idémand til og også instruerer.

I serien møder vi familien Bynke, som har en topkaotisk hverdag. Alt roder, tiden er knap, kærligheden rusten, et kobberbryllup står for døren, og børnene lever i deres egne verdener. Men så beslutter forældrene Jørgen og Charlotte, at de må have en ung pige i huset til at styre tropperne.

Efter en større ansøgningsrunde møder de Grethe, som er en ældre kvinde med nogle helt andre værdier, traditioner og en stor bunke røverhistorier.

Gør din hverdag til et eventyr
– Serien handler om, hvordan man skal huske at gøre dagligdagen til et lille eventyr for sin familie, uanset hvor lidt der sker i hverdagen. Ideen til serien kommer fra mit eget liv, hvor jeg både har kunnet konstatere, hvor skønt, men også hvor svært det er at stifte familie, siger Jarl Friis-Mikkelsen, der selv har tre døtre og har været gift tre gange.

I rollen som Grethe ses Peter Frödin, mens forældrene spilles af Anders W. Berthelsen og Trine Pallesen. Herudover medvirker bl.a. Roberta Reichardt, der i år har fået sit gennembrud i TV 2 ZULU-serien ‘SJIT Happens’, og Besir Zeciri, som mange vil huske fra ‘Vild med dans’, hvor han dansede sammen med Mie Moltke.

Jarl Friis-Mikkelsen instruerer, mens serien er skrevet af Karina Dam og Thomas Glud, og Mia Marie Borup er producent. Serien, der er på seks afsnit á 26 minutter, forventes at få premiere senere på året eller i foråret 2017. Mastiff A/s producer for TV 2 med støtte fra Public Service Puljen.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button