Ishockey-VM på TV 2 SPORT i yderligere tre år

| tirsdag 07. feb, 2012 12:15 | opdateret 10. feb, 2012 kl. 12:34 | 0 Kommentarer

Ishockey VM på TV 2 SportEn netop indgået aftale mellem TV 2 SPORT A/S og C More Entertainment AB betyder, at danske ishockeyfans fortsat vil kunne følge kampen om VM-guld på Danmarks sportskanal. Den treårige aftale, som løber til og med 2014, omfatter de eksklusive rettigheder til den prestigefyldte turnering på såvel tv som via internet og mobile platforme.

TV 2 SPORT har siden 2007 haft rettighederne til at sende A-VM i ishockey i Danmark, men sidste år blev de skandinaviske rettigheder fra 2012 købt af medieselskabet C More Entertainment.

Aftalen mellem TV 2 SPORT og C More Entertainment indebærer imidlertid, at TV 2 SPORT fortsat kan tilbyde seerne intensiv dækning af den årlige VM-turnering – indtil videre frem til 2014.

Sportschef Lene Ugilt Hansen, TV 2 SPORT, siger om aftalen:

”Siden TV 2 SPORT gik i luften for snart fem år siden, har ishockey-VM været en af de helt store årlige begivenheder i vores programflade. Derfor er vi rigtig glade for, at vi med denne aftale kan videreføre traditionen, og at TV 2 SPORT dermed fastholder sin position som Danmarks ishockey-kanal. Seertallene på ishockey her i landet kan ganske vist ikke måle sig med f.eks. Sverige, Finland og Norge, men det danske landshold har ved flere lejligheder vist, at de godt kan samle familien Danmark foran tv-skærmene. Den succes håber vi naturligvis vil fortsætte fremover”.

Årets udgave af ishockey-VM finder sted i Stockholm og Helsinki fra den 4. til 20. maj med deltagelse af 16 nationer, heriblandt Danmark og de forsvarende mestre fra Finland.

Udover A-VM har TV 2 SPORT rettighederne til den nordamerikanske ishockeyliga NHL samt den bedste danske ishockeyrække – AL-Bank Ligaen – og pokalturneringen AL-Bank Cup.

Kilde: TV 2 Sport presse

C More vælger dermed selv ikke at udnytte denne rettighed på sine egen Canal 9 kanal i Danmark.

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked