TV-Nyt

Indian Super League fodbold på Eurosport 2

eurosport 2 HDDer har været meget snak om den nye og interessante Indian Super League, og nu kan du følge den LIVE, når Eurosport 2 sender fra det indtil videre ukendte fodboldland.

De satser stort i den nystartede indiske Super League, hvor store danske og internationale navne er blevet hentet til klubberne. Eurosport har sikret sig rettighederne til den spændende turnering, hvor du kan følge de tidligere danske landsholdsspillere Mads Junker og Morten Skoubo, samt tidligere ikoner som blandt andre Del Piero, Trezeguet, Anelka og Materazzi.

Udover de danske spillere er der som nævnt et væld af internationale stjerner, som er søgt til Indien i deres professionelle karrieres efterår. En liste, der kan få et smil frem hos alle fodboldelskere;

Nicolas Anelka (FRA), Freddie Ljungberg (SWE) – Mumbai City FC
David Trezeguet (FRA) – FC Pune City
David James (ENG) – Kerala Blasters FC
Alessandro Del Piero (ITA), Kristof van Hout (BEL), Morten Skoubo (DEN), Mads Junker (DEN) – Delhi Dynamos FC
Robert Pirès (FRA) – FC Goa
Marco Materazzi (ITA), Elano Blumer (BRA), Mikaël Silvestre (FRA) – Chennaiyin FC
Luis Garcia (SPA) – Atletico de Kolkata
Joan Capdevila (SPA) – Northeast United FC

Første kamp sendes allerede på søndag d. 12. oktober, hvor tidligere Barcelona- og Liverpoolstjerne Luis Garcia sammen med Kolkata tager imod Anelka og Ljungbergs Mumbai City FC. En kamp du kan se LIVE på Eurosport 2 fra kl. 15:30.

Tirsdag den 14. oktober er det så danskerne, der vises LIVE på Eurosport 2, når de to eventyrer, Mads Junker og Morten Skoubo, tager imod FC Pune City, hvor de møder den tidligere franske helt Trezeguet.

Eurosport 2 viser ikke mindre en 5 kampe med Skoubo og Junker i de indledende kampe, og i alt sendes hele slutspillet fra Indian Super League LIVE på Eurosport 2.

I samme kategori

Back to top button