Viasat

Igen NHL i 3D på Viasat 3D

viasat3dlogo

Heritage Classic kampen mellem Montreal Canadiens og Calgary Flames på Calgarys McMahon Stadium er NHL-sæsonens anden udendørskamp. Transmissionen begynder midnat mellem søndag den 20. og mandag den 21. februar.
 
Calgary Flames och Montreal Canadiens mødes kl. 16.00 lokal tid. Både Calgary och Montreal slås om en plads i NHL slutspillet.
 
Det er ikke første gang, at Viasat viser ishockey i 3D. Nytårsdag blændede Viasat op for kampen mellem Pittsburgh Penguins og Washington Capitals, og det blev den første af Viasats 3D sportsoplevelser til kunderne. Denne blev fulgt op af golfturneringen Sony Open på Hawaii i midten af januar. Søndagens kamp bliver den tredje 3D sportsoplevelse, og tirsdag går det løs igen. Denne gang står Viasat selv for produktionen af 1/8-delsfinanlen i Champions League mellem FCK og Chelsea.
 

"Sport og film gør sig virkelig godt i 3D, og vi opruster på begge områder. Indtil videre har vi udelukkende sendt 3D til kunderne, men nu skal Viasat prøve kræfter med selve produktionen, som virkelig er noget helt andet. Vi ender med at levere både en HD-produktion og en 3D-produktion af tirsdagens kamp," siger adm. direktør hos Viasat, Jesper Grønholdt.

Kilde: Viasat presse

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I samme kategori

Back to top button