TV-NytStreamingnyt

I dag genstartes Premier League – Du får 92 live kampe på 39 dage

Efter en pause på 98 dage på grund af Corona, så er det fra i dag onsdag d. 17. juni igen tid til Premier League fodbold. Der resterer 92 kampe i sæsonen, og alle disse kampe vil man kunne se live på Viaplay Total Reklame-link.

Normalt må Viaplay Total Reklame-link og tv-kanalerne ikke vise alle kampe fra Premier League live, men med coronaen så er der ingen tilskuere, og dermed bortfalder Premier Leagues strenge blokering for live fodbold på tv, når flere kampe spilles samtidigt.

Der er mulighed for at vælge mellem at se kampe med eller uden kunstig tilskuerlyd på Viaplay Total Reklame-link

Du kan også se en række Premier League kampe på TV3+, TV3 Max, TV3 Sport og Xee, mens udvalgte sendes i Ultra HD på V Sport Ultra HD. Disse kan også streames i Ultra HD på Viaplay Total Reklame-link, såfremt du har en Chromecast Ultra eller Nvidia Shield TV.

”Det er fantastisk, at der nu igen spilles fodbold fra verdens bedste liga. Premier League har forberedt sig grundigt, og med 92 kampe på kun godt halvanden måned bliver der virkelig tryk på fodbold-kedlerne. Langt de fleste kampe har deres helt eget spilletidspunkt, så der er garanti for, at danskerne henover sommeren kan få stillet al den fodbold-sult, de har oparbejdet i Corona-pausen. Vi er klar til at sætte alle kræfter ind på en massiv dækning af Premier League-afslutningen, siger Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sports i en pressemeddelelse.

Premier League på TV og streaming

Der sendes 4 kampe live på britiske BBC, hvis du har adgang til denne, og engelske Sky vil vise 25 kampe på den ukodede kanal Pick, der sendes ukodet på 28,2 grader øst. Bemærk dog at den udgave af Pick kanalen, der viser fodbold, sendes på det såkaldet UK Spot Beam, så den er ikke nem at modtage med parabol mange steder i Danmark. Begrænsning sker naturligvis for at beskytte Premier League rettighedshavere i andre Europæiske lande.

Liste over Premier League på britiske kanaler kan ses her


I samme kategori

Back to top button