NorlysStofa

I dag får Boxer og Stofa kunder adgang til tv-kanalen Xee

Her den 1. august byder Boxer og Stofa velkommen til tv-kanalen Xee.

Xee sparker den nye Premier League-sæson i gang den 9. august med Liverpool-Norwich. Xee har nemlig de eksklusive rettigheder til halvdelen af Premier League og viser alle de kampe, der bliver sendt om fredagen, søndagen og midt i ugen. Og det bliver den populære danske tv-vært Signe Vadgaard, der vil styre slagets gang, når verdens bedste fodbold ruller over skærmen.

På Xee finder du også helt unikke danske programmer. Tag f.eks. på eventyr med Peter Falktoft og Esben Bjerre i serien ’I Mexico går det godt’. Mød det danske komikertalent Melvin Kakoozas i den hylende morsomme serie ’Sunday’. Eller følg med i Julie og Jespers op- og nedture i den prisvindende serie ’29’.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Xee har eksklusive rettigheder til en lang række amerikanske serier. Det betyder bl.a., at du kan se masser af populære serier på Xee, inden at de har haft premiere andre steder.

Hos Boxer finder du Xee på kanalplads 28, hvor du vil kunne se den i løbet af formiddagen. Xee erstatter ’ID – Investigation Discovery’ hos Boxer, der lukkes ned samme dato. Xee vises i HD. For at se kanalen skal dit tv eller Boxer-udstyr være med DVB-T2. Det er indbygget i langt de fleste tv, der er købt efter 2011.

Xee er fra resten af året tilgængelig hos alle Stofa- og Boxer-kunder. Fra årsskiftet ligger kanalen i Stofas Mellem og Stor pakke og i Boxers Max pakke og vil derudover kunne vælges i Stofa VælgSelv og FritValg samt i Boxer Flex og Flex8.

Du kan følge med i nye serier på Xee her på DIGITALT.TV – Tjek vores guide her

Du kan følge med i hvilke Premier League kampe Xee sender i vores Premier League TV Guide her

Kilde: Boxer

I samme kategori

Back to top button