[responsive_menu_pro]

I Mexico går det godt - Esben Bjerre og Peter Falktoft på tur igen

| onsdag 15. maj, 2019 21:15 | 0 Kommentarer
i mexico går det godt XEE

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film På Xee torsdag 30/05 21:30 Reportage

Esben Bjerre og Peter Falktoft tager i denne nye sæson pulsen på Mexico. De besøger landet, hvor de typiske klichéer handler om narkokarteller og smukke sandstrande, tacos og store hatte.

Mexico er kontrasternes land, der ligger klemt inde mellem Syd- og Nordamerika. Men hvad sker der i Mexico netop nu, hvor den amerikanske præsident Trump truer med bål og brand, og hele Mexicos turistindustri hænger i en tynd tråd pga. narkomord og kriminalitet?

Peter Falktoft og Esben Bjerre tager i otte afsnit seerne med på en rejse til Mexico for at komme spadestikket dybere end netop tacos, tequila og sombreros.

I premiereafsnittet “En GRANDE cerveza” rammer Esben og Peter Mexico City med 100 km/t. Esben øjner en god forretningsmulighed, men tingene går dog ikke helt som planlagt, og Esben bliver nødt til at forlade Peter og drage alene afsted på eventyr.

Xee sender et nyt afsnit hver uge – og man kan naturligvis streame hvert afsnit, så snart det har været vist på kanalen. Du kan naturligvis også gense parrets første sæson, I Kina går det godt, hos Xee via streaming.

Video Thumbnail
Xee - I Mexico Går Det Godt

Andre aktuelle titler på Xee YouSee

Fuhlen og Mandel Allin Xee

Fuhlen og Mandel Går All-In

David Mandel og Christian Fuhlendorff har sammen med Xee skabt et uformelt, bizart og voldsomt underholdende comedy-sportsrejseprogram

25. juli 2019 Xee kl. 00:00

næste »

Del på:

Gemt under:: YouSee

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked