TV-Nyt

Hvem skifter klub? TV3 Sport 2 dækker Transferdeadlinen

fodboldligaerTransfervinduet nærmer sig sin lukning, og mandag den 2. september smækker det endegyldigt i. Det vil sige, at sommerens sidste transfers internationalt og i Danmark vil ske netop mandag den 2. september om aftenen.

Derfor sætter TV3 SPORT alle sejl til denne aften, og dækker alt, hvad der rører sig på den internationale fodboldscene.
Zak Egholm er vært mens Jesper Grønkjær, Peter Kjær og Per Frimann kommenterer, analyserer og vurderer alle transfers fra hele Europa, som erfaringsmæssigt vælter ind på vinduets sidste åbningsdag.

Via TV3 SPORTS unikke samarbejde med Sky Sports, har vi adgang til alle de seneste bevægelser på det engelske marked, og det danske vindue følger vi også helt tæt.
Vi sender fra kl. 21.00 og lukker ned, når der ikke er mere at fortælle.

– Jeg glæder mig til denne aften som en dreng til juleaften. Der kommer så mange rygter, overraskelser og nyheder fra den fodboldverden, som vi alle elsker. Så det bliver rigtigt sjovt at følge det fra første parket – det skal nok blive rigtigt sjovt. Både for os i studiet og for seerne, lover Peter Kjær, som er en af de tre eksperter, der vil kommentere udviklingen henover aftenen.

Seerne kan følge TRANSFERDEADLINE DIREKTE på TV3 SPORT 2 eller livestreamet gratis på www.tv3sport.dk mandag den 2. september fra kl. 21.00

I samme kategori

Back to top button