Disney+

Hold jul med Disney+

Julen nærmer sig med hastige skridt, og derfor har vi samlet en liste over Disney+ titler, der med sikkerhed vil sætte enhver i julestemning. På listen finder du en blanding af tidløse klassikere og en håndfuld nye julefilm og serier, som alle kan streames på Disney+ i december.

Frozen: 10-års jubilæum i 2023
Fejr et årti med den fortryllende film ´Frozen´. Tag med Elsa, Anna, Olaf og resten af holdet på deres uforglemmelige rejse, og oplev magien, musikken og kærlighedens budskab, der stadig rammer publikum i alle aldre.

Die Hard
Er ´Die Hard´ en julefilm eller ej? Det er spørgsmålet, der har startet utallige debatter. Vi tæller den i hvert fald med på listen. Actionfilmen handler om en politibetjent fra New York, hvis julebesøg i Californien afbrydes af et terrorangreb i bygningen, hvor hans kone arbejder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Alene Hjemme-filmene
Gør jer klar til en stor dosis julemorskab med McCallister-familien. ´Alene Hjemme´-filmene er tidløse fortællinger om ballade, forviklinger og den sande betydning af familie. Følg Kevin, mens han overlister indbrudstyvene og genopdager vigtigheden af familien i juletiden.

Nøddeknækkeren og de fire kongeriger
Fordyb dig i en fantastisk rejse i Disneys nyfortolkning af Nøddeknækkeren. Hovedpersonen Clara opdager, at hendes styrke kan forandre verden, når hun tager på en rejse til de fire hemmelige kongeriger efter at have modtaget en mystisk gave fra sin mor.

Tror du på Julemændene 2
Tim Allen ifører sig endnu engang den ikoniske røde dragt i den nye sæson af ´Tror du på Julemændene 2´. Med sin familie ved sin side og sine nisser ved tøjlerne kæmper Tim Allens karakter, Scott Calvin, med en verden i forandring for at holde julestemningen i live for en ny generation.

A Christmas Carol
‘A Christmas Carol’ er en fortælling fra 1843, som oprindeligt er skabt af Charles Dickens. På Disney+ er titlen tilgængelig både som animationsfilm og drama-serie. I animationsfilmen kan man opleve Jim Carrey i hovedrollen som Ebenezer Scrooge, der drager ud på en rejse ledsaget af tre spøgelser for at kæmpe mod hans årelange foragt for julen, før det er for sent.

Wimpy Kids jul Sneet inde

Diary of a Wimpy Kid – Christmas Cabin Fever (Udkommer på Disney+ d. 8. december)
´Diary of a Wimpy Kid – Christmas Cabin Fever´ er en familievenlig komedie baseret på Kinneys bogserie. Greg Heffley, kendt som “whimpy kid”, oplever en ekstra stressende juleferie. Efter at have ødelagt en sneplov under en leg med sin bedste ven Rowley Jefferson, frygter Greg, at han ikke får den videospilkonsol, han ønsker sig til jul. For at gøre det hele værre endnu, ender han sneet inde med sin familie, inklusiv sin gnavne storebror Rodrick og sin irriterende lillebror Manny. Oplev det på Disney+ fra d. 8. december.

Isabel Preysler – Mi Navidad (Udkommer på Disney+ d. 5. december)
Få et indblik i Isabel Preyslers liv op til jul i dokumentarserien ´Isabel Preysler – Mi Navidad´. Isabel Preysler betragtes som en af de mest sofistikerede og elegante kvinder i Spanien og Latinamerika og er kendt som “Dronningen af glamour.” Dokumentarserien afspejler for første gang stilikonets mere intime liv. Serien udkommer på Disney+ d. 5. december.

The shepherd Disney+

The Shepherd (Udkommer på Disney+ d. 1. december)
På juleaften i 1957 befinder den unge RAF-pilot Freddie sig i en desperat situation over Nordsøen, da både radio og strøm svigter. Med begrænset brændstof, guider en mystisk velgører ham sikkert hjem. Oplev denne rørende julefortælling om overlevelse og uventet magi, når ´The Shepherd´ udkommer på Disney+ d. 1. december.

Kilde: Disney+ presse

I samme kategori

Back to top button