TV-Nyt

History laver ny storserie om legendariske krigere

historyI en helt ny storserie fortælles de autentiske historier om legendariske krigere som Hannibal, Spartacus, Boudicca, Arminius, Attila samt goterne og vandalerne, der satsede alting for at forandre verden. Barbarians Rising får premiere på HISTORY® i 2016.

Barbarians Rising er en international co-produktion for HISTORY og vil blive vist i over 185 lande verden over. Dokudramaet i otte dele afdækker den sande historie om den 700 år lange kamp for at udslette Romerriget – et af de mest magtfulde imperier i verdenshistorien.

Serien beretter om Romerrigets storhed og fald set med de barbariske oprørslederes øjne. Det er en følelsesladet rejse ind i sjælen af rebellerne og deres kamp mod den ultimative supermagt. I Romerriget kaldte man dem “barbarer” – stammefolk som romerne anså for at være på kanten af civilisationen og som levede et brutalt og voldeligt liv. Disse mænd og kvinder kastede sig imidlertid også ud i episke krige, som skulle vise sig at forme fremtidens verden.

De otte afsnit omhandler nogle af historiens største krigere, bl.a. Hannibal, der aflagde en bloded som niårig; Spartacus, slaven der stod i spidsen for et barbarisk oprør; Boudicca, den keltiske krigerdronning: Arminius, søn af en germansk høvding; Attila, der kaldte sig selv “Guds Svøbe”; goterne, et frygtløst krigerfolk forrådt af imperiet; og vandalerne, nomadefolket der plyndrede og nedkæmpede Rom. Disse monumentale fortællinger er historien om, hvordan et af verdens mægtigste imperier endte med at blive offer for sin egen aggressive ekspansion.

Barbarians Rising er produceret for HISTORY af produktionsselskabet October Films. Executive producere for HISTORY er Kristen Burns og Russ McCarroll. Adam Bullmore er executive producer, Simon George (HISTORYs World War II From Space) er executive director, og Michael Waterhouse (HISTORYs The Bible) er serieproducer for October Films.

Kilde: History

I samme kategori

Back to top button