Månedsguides

Nye serier og film du kan se uden abonnement i november 2023

I en verden, hvor streamingtjenester fortsætter med at hæve deres abonnementspriser, og omkostningerne generelt stiger, kan det være en udfordring at opretholde dine streamingvaner uden at bruge en formue. I denne artikel fokuserer vi derfor på streaming der ikke sprænger dit husholdningsbudget. Alt i denne guide kan nemlig streames, uden at du skal til at investere i et abonnement.

Her i denne guide kigger vi primært på, hvad du kan streame på DRTV, og hvad du kan låne af film på Filmstriben.dk

Serier på DRTV i november 2023

tirsdag 7. november
Dødens trekant DR TV
7 nov 2023
06:00

Dødens trekant

Serie | Krimi | Seriepremiere | 2023–
Læs omtale

Journalisten Lisa Wallaces mor blev myrdet for 15 år siden. Mordet blev aldrig opklaret, men da Lisa skriver en artikel om det, dukker den uhyggelige morder op til overfladen igen. Morderen antyder, at han har bortført en kvinde. Lisa og politimanden David Burkely begynder at efterforske sagen, og snart lykkes det dem at drage en forbindelse mellem morderen og en ung kvinde, der er forsvundet.

Se alle afsnit fra den 7. november kl 06:00 på DRTV.

tirsdag 14. november
Chelsea Detective - Sæson 2 DR TV
14 nov 2023
06:00

Chelsea Detective – Sæson 2

Serie | Krimi | Ny Sæson | 7.3 | 2022–
Læs omtale

Fire nye mystiske mordsager venter kriminalkommissær Max Arnold. I den første findes galleribestyreren Chris Milton-Elwes død efter et røveri. Var Chris på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt? Eller var han selv indblandet i røveriet? Max og hans kollega Layla går på jagt efter svarene.

tirsdag 21. november
Comeback DR TV
21 nov 2023
06:00

Comeback

Serie | Drama Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Islandsk komediedramaserie fra 2023.

Islændingen Skarpi var håndboldstjerne i 90’erne. Efter mange år i kaos bliver han opsøgt af håndbolddirektøren Eysteinn, der vil have ham til at træne et hold. Hvad Skarpi ikke ved, er, at der er tale om et kvindehold. Nu står han over for en generation af kvinder, der er ligeglade med hans glamourøse fortid.

onsdag 22. november
Beck: Et nyt liv DR TV
22 nov 2023
06:00

Beck: Et nyt liv

Serie | Krimi
Læs omtale

Den sympatiske politimand er tilbage i fire nye mordmysterier. I første afsnit findes et lig flydende i Stockholms indre farvand. Afdøde viser sig at have været medlem af en berygtet dansk narkobande. Snart dukker en af danskerens kolleger op i byen. Bandens magt er på det seneste aftaget. Måske er svenskerne klar til at tage over? Er Beck-gruppen ved at få en bandekrig på halsen?

tirsdag 28. november
Folk og fæ - Sæson 4 DR TV
28 nov 2023
06:00

Folk og fæ – Sæson 4

Serie | Drama | Ny Sæson | 8.6 | 2020–
Læs omtale

Ny sæson af den engelske dramaserie om dyrlæge-trekløveret James, Siegfried og Tristan. Det er påske, året har slået 1940, og uden Tristan har dyrlægepraksissen mere travlt end nogensinde. James og Helen overvejer at få et barn, men hvad nu hvis James bliver indkaldt? Et tilfældigt møde med en ung dreng giver James mistanke om, at drengens hund bliver mishandlet. James vil sætte hunden først, lige meget hvad følgerne bliver.

top dog sæson 2 c more
28 nov 2023
21:50

Top Dog – Sæson 2

Serie | Krimi | Ny Sæson | 7.3 | 2020–
Læs omtale

Ventetiden har været lang, men nu er der endelig premiere på 2. sæson af den succesfulde krimiserie Top Dog. Gangsteren Teddy (Alexej Manvelov) er tilbage i sin kriminelle løbebane og er steget i graderne. Emily (Josefin Asplund) får en stor chance med en ny opgave som erhvervsjurist. Men snart havner de i et moralsk dilemma, som sætter hele deres verden på gyngende grund. Samtidig dukker der nye brutale bander op.

− Emily sætter sig selv i nye, farlige situationer og er splittet mellem sin karriere og det, som virkelig betyder noget, siger Josefin Asplund.

Anden sæson af krimiserien Top Dog er frit baseret på Jens Lapidus karakterer fra den anmelderroste bogserie af samme navn. Serien udspiller sig i Södertälje og i det inderste af Stockholms by, hvor to verdener er på kollisionskurs. Emily begynder at arbejde for entreprenøren Paul Ahlborg (Peter Viitanen), som vil bygge en højteknologisk fabrik i Södertälje. Han har problemer med kommunen, som ejer jorden og beder Emily om at tage sig af forhandlingerne – en opgave som indebærer et reelt comeback for hende efter den bitre afslutning med den tidligere arbejdsgiver. At problemerne med kommunen skyldes Isaks (Mahmut Suvakci) og Teddys fremtidsplaner, gør at Emily havner i et dilemma, hvor hun risikerer både forholdet til Teddy og sin karriere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Teddys nevø, Nikola (Gustav Lindh), har haft held til at forlade sin kriminelle løbebane modsat Teddy, der stadig sidder fast i den. Nikola skal begynde at studere i Stockholm og bor sammen med kæresten Anina (Sara Shirpey). Han kan dog ikke sige nej til vennen Chamon (Bekzod Kuliev), der beder om hjælp. Noget går galt og Nikola, som er uskyldig, bliver arresteret. Men der er noget, som ikke stemmer i alt det her.

− Teddy mislykkes i at tage ansvar for det, der sker omkring ham. Til sidst tvinges han til at handle, men det er aldrig let at træffe beslutninger i dårlige situationer, siger Alexej Manvelov.

I øvrige roller ses blandt andre Joel Spira, Pablo Leiva Wenger, Sandra Stojiljkovic, Marcel Khouri, Jessica Grabowsky, Milan Dragišić, Nadja Halid, Anna Azcarate, Wisam Rateb, Maxwell Cunningham, Shirin Golchin, Ricky Carlson, Kalled Mustonen, Peter Gardiner og Vilhelm Blomgren.

− Endelig kan vi vise den nye sæson af Top Dog for vores kunder! Takket være blandt andre Josefin Asplund, Alexej Manvelov og Jens Lapidus, så lover jeg, at ingen bliver skuffede. Vi har skruet op for tempoet og temperaturen. Den nye sæson er barsk og rå, men der er også plads til menneskelighed, kærlighed og håbet for en bedre fremtid, siger Lisa Dahlberg, eksekutiv producent på C More for TV4.

Top Dog er produceret af Teresa Alldén på Filmlance International (en del af Banijay) for C More & TV4 i samproduktion med ZDFneo. For instruktion står Alexis Almström og Ahmed Abdullahi. Manuskriptforfatterne er Hans Jörnlind, Charlotte Lesche og Axel Stjärne. Eksekutiv producent på C More & TV4 er Lisa Dahlberg. De internationale rettigheder distribueres af ZDF Studios.

Serien består af 6 afsnit

Du kan også tjekke den mere komplette premiere oversigt for DRTV her

Nye film du kan streame på Filmstriben i november 2023

Filmstriben er Bibliotekernes Filmtilbud og du kan låne film på streaming via filmstriben.dk

Allelujah
Den frække tandfe
Ernest & Celestine rejsen til Vrøvlistan
Innocence
Kokomo City
Little Richard: I am everything
Min enestående mor
One upon a time in Uganda
Pasforfalskeren
Tori og Lokita


I samme kategori

Back to top button