MånedsguidesDRTV

Nyt på DRTV i november 2023

Indefra med Anders Agger og Sportløs er tilbage med nye afsnit på DRTV i november, hvor du også får ny reality, dokumentarer samt et par krimiserier som Dødens trekant og Chelsea Detective – Sæson 2.

Filtrér oversigten

onsdag 1. november
Alletiders julefilm DR TV
1 nov 2023
06:00

Alletiders julefilm

Underholdning
Læs omtale

Et muntert og kærligt kig på en række højtelskede julefilm – fra ‘Fars fede juleferie’ til ‘Alene hjemme’. Præsenteret af blandt andre Tom Hanks.

Se begge afsnit fra den 1. november kl 06:00 på DRTV.

value 81
1 nov 2023
06:00

Kongekabale

Film | Thriller
Udløber: 30/11/23
Læs omtale

Tre uger før folketingsvalget kommer lederen af landets største parti ud for en ulykke. Samtidig får den unge journalist Ulrik Torp sit livs chance som Dagbladets nye mand på Christiansborg. Snart kommer han på sporet af en kynisk konspiration, der involverer landets kommende statsminister. Men ingen vil lytte til ham, og mens valgdagen nærmer sig, står Ulrik alene i kampen mod magtens centrum.
Medvirkende: Anders W. Berthelsen, Søren Pilmark, Nastja Arcel m.fl.
Instruktion: Nikolaj Arcel.

Bodil-belønnet politisk thriller fra 2004

torsdag 2. november
value 80
2 nov 2023
06:00

Charter

Film | Drama
Udløber: 01/12/23
Læs omtale

Midt om natten ringer Alices søn grædende til hende. Hun har ikke set sine to børn i flere måneder. Hendes eksmand har forhindret al kontakt, mens de afventer rettens afgørelse om forældremyndigheden. I et sidste desperat forsøg på at genvinde børnenes tillid og kærlighed tager hun dem med til De Kanariske Øer, men der går ikke lang tid, før hun er eftersøgt for kidnapning.
Medvirkende: Ane Dahl Torp, Troy Lundkvist, Tintin Poggats Sarri, m.fl.
Instruktion: Amanda Kernell.

Svensk drama fra 2020

Frihed
2 nov 2023
06:00
Læs omtale

Dansk prisvindende dokumentarfilm fra 2021.

Tre syriske aktivister – Yadan, Odai og Rani – genforenes på en teaterscene i Paris næsten 10 år efter, at den syriske revolution brød ud. Her konfronterer instruktøren Rami Farah, der selv er syrer, dem med optagelser fra opstandens tidligere år. Optagelser, som de enten selv har filmet, eller som har ændret deres liv. De tre venner mødtes som medlemmer af et mediekollektiv i Daraa, hvor revolutionen startede. I dag giver gensynet med optagelserne både dem og os en anledning til at reflektere over kompleksiteten i en folkelig opstand, der endte i en altafgørende regional konflikt.

fredag 3. november
value 75
3 nov 2023
06:00

En ny chance til Larry Crowne

Film | Drama Komedie
Udløber: 02/12/23
Læs omtale

(Larry Crowne)
Larry er ikke typen, der triller tommelfingre, men alligevel mister han sit job. Det skulle nødig ske igen, så Larry beslutter sig for at videreuddanne sig. På universitetet er Larry en hel del ældre end de andre studerende, men snart har han fået nye venner, og så brænder han tilmed varm på en af lærerne.
Medvirkende: Tom Hanks, Julia Roberts, Bryan Cranston m.fl.
Instruktion: Tom Hanks.

Amerikansk komediedrama fra 2011

value 79
3 nov 2023
06:00

Nowhere Special

Film | Drama
Udløber: 02/12/23
Læs omtale

John bruger sit liv på at tage hånd om sin fireårige søn, Michael. Moren forlod dem kort tid efter fødslen. Da John får at vide, at han kun har få måneder tilbage at leve i, prøver han at skærme Michael for situationens alvor. Samtidig begynder han at lede efter den perfekte familie, som kan overtage forældrerollen. Men kan man bedømme en families evne til kærlighed efter et kort møde?
Medvirkende: James Norton, Daniel Lamont, Eileen O’Higgins m.fl.
Instruktion: Uberto Pasolini.

Britisk drama fra 2020

value 74
3 nov 2023
06:00

Sidste stop

Film | Thriller
Udløber: 02/12/23
Læs omtale

(The Commuter)
Forsikringsmanden Michael er på vej hjem med toget. Det er en dag som alle andre. I hvert fald lige indtil han bliver kontaktet af en mystisk kvinde, som vil lege en mærkelig leg. Michael skal identificere en bestemt passager på toget inden det sidste stop. Snart går det op for Michael, at en dødbringende plan er ved at blive sat i værk. En kamp mod uret begynder.
Medvirkende: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson m.fl.
Instruktion: Jaume Collet-Serra.

Amerikansk thriller fra 2018

value 78
3 nov 2023
06:00

Sonja – den hvide svane

Film | Drama
Udløber: 02/12/23
Læs omtale

Norske Sonja Henie er tidens største kunstskøjteløber, da hun i 1936 drager til Hollywood for at blive filmstjerne. Hun får øjeblikkelig succes og bliver en af filmbyens rigeste og mest ombejlede kvinder. En tilsyneladende endeløs optur – men så sker det. Sonja bliver ældre, publikumstallene daler, og filmselskaberne trækker sig. Isen er begyndt at smelte under skøjtedronningens fødder.
Medvirkende: Ine Marie Wilmann, Valene Kane, Eldar Skar m.fl.
Instruktion: Anne Sewitsky.

Norsk autentisk drama fra 2018

value 76
3 nov 2023
06:00

Spionen

Film | Drama
Udløber: 02/12/23
Læs omtale

Sonja Wigert er Skandinaviens mest feterede diva. I 1942 fængsler nazisterne hendes far. Hun mødes i Oslo med Reichskommissar Terboven, som ikke ved, at hun er svensk spion. Det lykkes hende at flirte sig til sin faders løsladelse – mod at hun bliver Terbovens elskerinde og tysk spion. Prisen er høj. Risikerer hun at miste manden i sit liv, diplomaten Andor Gellért?
Medvirkende: Ingrid Bolsø Berdal, Rolf Lassgård, Alexander Scheer, m.fl.
Instruktion: Jens Jonsson.

Norsk autentisk drama fra 2019

value 77
3 nov 2023
06:00

Syv mænd sejrer

Film | Western
Udløber: 02/12/23
Læs omtale

(The Magnificent Seven)
En lille fattig mexicansk landsby plages af Calveras røvere, der gentagne gange æder, stjæler og ødelægger alt af værdi. Ingen af bønderne tør sætte sig op mod Calvera. I stedet må den retskafne revolvermand Chris samle nogle erfarne lejesvende til at tage kampen op mod røverne. Syv mænd er ikke meget mod Calveras hundrede mænd, men overmagten skræmmer ikke Chris og hans folk.
Medvirkende: Yul Brynner, Steve McQueen, Eli Wallach m.fl.
Instruktion: John Sturges.

Amerikansk westernklassiker fra 1960

lørdag 4. november
Kronprinsparrets priser 2023 DR
4 nov 2023
21:00
Læs omtale

Kåre Quist er vært, når D.K.H. Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary uddeler deres fire årlige priser inden for kunst, kultur og socialt arbejde til Kronprinsparrets Priser 2023.

Showet sendes direkte fra Musikhuset Esbjerg og kan ses på DR1 og DRTV lørdag den 4. november klokken 21.00.

I løbet af aftenen uddeles Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris, hvor der hver især medfølger 500.000 kroner. Derudover uddeles Kronprinsparrets Kulturelle Stjernedryspris og Kronprinsparrets Sociale Stjernedryspris. Med de to Stjernedryspriser følger 100.000 kroner.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Masser af dansk musik

Kronprinsparret, prismodtagere og vært Kåre Quist vil ikke være de eneste, der går på scenen i Musikhuset Esbjerg. I løbet af aftenen optræder en håndfuld danske musikere, hvor sidste års vinder af ‘P3 Lytterhittet’, Blæst, spiller deres nyeste hit, mens også Eee Gee, Uro og Mekdes optræder.

Derudover optræder Carpark North med blandt andet en helt ny sang fra deres kommende album og endelig kaster Konservatoriets Pigekor i Esbjerg lokalt stjernestøv over showet med et bidrag i et af de musikalske indslag. Komiker Mahamad Habane vil undervejs underholde seerne og publikum i forskellige indslag.

I 2022 modtog teaterinstruktør Tue Biering Kronprinsparrets Kulturpris, mens den Sociale Pris gik til den sociale organisation GAME. De to Stjernedryspriser gik til henholdsvis organisationen Social Sundhed og cellist og komponist Josefine Opsahl.

Om Kronprinsparrets Priser

Kronprinsparrets Priser blev indstiftet i 2004 som en bryllupsgave til D.K.H. Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary. Der er tale om hæderspriser, og man kan derfor ikke ansøge om at modtage dem. Prismodtagerne udpeges af Kronprinsparret efter indstilling fra to rådgivende komitéer, der har ekspertise inden for enten kultur- og kunstområdet eller socialt arbejde.

søndag 5. november
Little Richard - Gud
Læs omtale

Amerikansk dokumentar fra 2023.

Rockmusikken eksploderede, da Little Richard indtog scenen. På samme måde sprænger Lisa Cortés’ dokumentar den hvidskurede amerikanske pophistorie. Den ser på det legendariske rockikons gennemslagskraft og hele pophistoriens afroamerikanske rødder. Richards karriere og liv skildres gennem eksklusivt arkivmateriale og interviews med stjerner som Mick Jagger og Paul McCartney samt forskere inden for sort populærkultur og queerhistorie.

mandag 6. november
Rainbow Warrior - mordet på Greenpeace-aktivisten DR TV
Læs omtale

Britisk dokumentarserie fra 2023.

I 1985 sejler en gruppe miljøaktivister til Stillehavet om bord på Greenpeace-skibet Rainbow Warrior. De lægger til i havnen i Auckland, New Zealand. Aktivisterne vil protestere imod franske atomvåbenforsøg, der har ødelagt lokalsamfund i nærheden. Men missionen bliver afbrudt, da to bomber sænker deres skib og dræber et besætningsmedlem. Politiet opdager, at der er tale om international sabotage godkendt på højeste niveau. Men af hvem?

Se alle 3 afsnit fra den 6. november kl 06:00 på DRTV.

Sporløs DR TV
6 nov 2023
06:00

Sporløs

Dokumentar | Ny Sæson
Læs omtale

25-årige Sebastian er adopteret fra Colombia. Han drømmer om at finde sin biologiske mor, han aldrig har mødt. Moren blev ifølge hans adoptionspapirer voldtaget, da hun var blot 12 år gammel. Sebastian skulle være et resultat af overgrebet. Han længes efter svar også selvom forhistorien er barsk. Så nu rejser han og Mette Frisk af sted mod Bogota for at søge efter den unge mor.

tirsdag 7. november
Dødens trekant DR TV
7 nov 2023
06:00

Dødens trekant

Serie | Krimi | Seriepremiere | 2023–
Læs omtale

Journalisten Lisa Wallaces mor blev myrdet for 15 år siden. Mordet blev aldrig opklaret, men da Lisa skriver en artikel om det, dukker den uhyggelige morder op til overfladen igen. Morderen antyder, at han har bortført en kvinde. Lisa og politimanden David Burkely begynder at efterforske sagen, og snart lykkes det dem at drage en forbindelse mellem morderen og en ung kvinde, der er forsvundet.

Se alle afsnit fra den 7. november kl 06:00 på DRTV.

Nazisternes vej til magten III DR TV
7 nov 2023
06:00
Læs omtale

BBC-dokumentarserie fra 2022.

I vinteren 1944 er Tyskland ved at tabe krigen på alle fronter. Hæren er svækket og demoraliseret, men Hitler nægter at overgive sig. I stedet indkalder han de ledende militærgeneraler og beordrer dem til at forberede et massivt overraskelsesangreb mod de vestlige allierede. Hvem er loyal over for Hitler til det sidste? Og hvem forråder ham?

Se alle afsnit fra den 7. november kl 06:00 på DRTV.

onsdag 8. november
Indefra med Anders Agger DR TV
8 nov 2023
06:00

Indefra med Anders Agger

Dokumentar | Ny Sæson
Læs omtale

Anders Agger er tilbage med tre nye Indefra afsnit som alle er klar på DRTV på premieredatoen. I første afsnit: 118.000 kvinder bliver hvert år udsat for fysisk eller psykisk partnervold. For nogle kvinder er volden så voldsom, at de må søge læ på et af landets krisecentre for kvinder. Anders Agger har fået adgang til livet bag de sikre mure på krisecentrene, hvor kvinderne kommer for at genstarte, genopbygge og forsvinde fra volden.

torsdag 9. november
Fængselseksperimentet Little Scandinavia DR TV
9 nov 2023
06:00
Læs omtale

Svensk dokumentarserie fra 2023.

Et amerikansk fængsel tester elementer fra de skandinaviske fængslers praksis. Hvorvidt lykkes det amerikanerne at fokusere på rehabilitering i stedet for afstraffelse? At ændre de indsattes holdninger? Og at håndtere coronapandemien? Serien følger det amerikanske fængsel SCI Chester fra 2018 til 2023.

Se alle 3 afsnit fra den 9. november kl 06:00 på DRTV.

fredag 10. november
Døm vores forhold DR TV
10 nov 2023
06:00
Læs omtale

Man siger, at man altid er klogere på andre parforhold end sit eget, men hvad sker der egentlig, når helt fremmed mennesker får lov til at blande sig i dit forhold? Det ser vi i reality-serien Døm vores forhold.
Her flytter fire par der alle har et parforholdsdilemma eller konflikt i deres forhold sammen i otte dage for at hjælpe hinanden og for at blive klogere på deres eget forhold. Men hvad sker der med parrene, når de andre kommenterer og vurderer deres forhold? Gør det dem klogere, og rykker de tættere sammen? Eller skaber sandheden om forholdet, som de andre ser den, flere konflikter og i sidste ende et brud?

Se begge afsnit fra den 10. november kl 06:00 på DRTV.

Jagten på regnbuens magi DR TV
10 nov 2023
06:00
Læs omtale

Hr. Skæg er på en dejlig badeferie i Sierra Leone, da han pludselig bliver hevet ud af feriestemningen. Motor Mille ringer nemlig og fortæller, at den er helt gal med regnbuen, og børnene i Danmark er blevet helt grå og triste! Motor Mille og Hr. Skæg må derfor endnu en gang på en stor opgave om at redde regnbuen, før det for alvor er for sent.

søndag 12. november
Alene i vildmarken Australien DR TV
12 nov 2023
06:00
Læs omtale

Australsk overlevelseseksperiment fra 2023.

Ti australske mænd og kvinder bliver efterladt i Tasmaniens vildmark midt om vinteren. Udfordringen er enkel: De skal overleve helt alene, med begrænset udstyr og uden hjælp så længe som muligt. Den person, der holder ud i længst tid, vinder 250.000 australske dollars. I begyndelsen er det de fysiske krav, der betyder mest – mad, vand, ly, varme. Men for nogle vil manglen på menneskelig kontakt være hårdere end manglen på mad.

Se alle afsnit fra den 12. november kl 06:00 på DRTV.

Cowboybuksens historie DR TV
12 nov 2023
06:00
Læs omtale

Amerikansk dokumentar fra 2022.

Modedesigneren Yves Saint Laurent ville ønske, at han havde opfundet dem. Jeans, slacks, cowboybukser. De er 1900-tallets største globale modehit. Brugt under guldfeberen i Californien og på catwalken i Paris. USA’s komplicerede historie er vævet ind i det ikoniske stykke lærred. Hvilken rolle spillede f.eks. slavegjorte mennesker og indigo, det vilde vesten, 2. verdenskrig og hiphop-stjerner i dets popularitet?

Jarlen
Læs omtale

Britisk dokumentar fra 2023.

Han er en af Englands rigeste mænd, en aristokrat og filantrop, der også elsker luksus, kvinder og stoffer. I 2004 forsvinder den 10. jarl af Shaftesbury Anthony Ashley-Cooper på mystisk vis i Sydfrankrig. Han er et kendt ansigt i Cannes, hvor der er nem adgang til escortpiger. Men hvor går det galt? Hvem – eller hvad – fører til den 66-åriges forsvinden?

tirsdag 14. november
Chelsea Detective - Sæson 2 DR TV
14 nov 2023
06:00

Chelsea Detective – Sæson 2

Serie | Krimi | Ny Sæson | 7.3 | 2022–
Læs omtale

Fire nye mystiske mordsager venter kriminalkommissær Max Arnold. I den første findes galleribestyreren Chris Milton-Elwes død efter et røveri. Var Chris på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt? Eller var han selv indblandet i røveriet? Max og hans kollega Layla går på jagt efter svarene.

Knoglerne fra KZ-lejren DR TV
14 nov 2023
06:00
Læs omtale

I Mindelunden lidt nord for København ligger de danske modstandsmænd begravet. De har ligget der siden efterkrigstiden, men i 2022 tilføjede man for første gang i 77 år endnu en urne til stedet.

Urnen, der helt uventet dukkede op på et museum i England for få år siden, indeholder knoglerester af den danske modstandsmand Preben Holger Larsen, som Hitlers regime slog ihjel i en koncentrationslejr under krigen.

– I programmerne fortæller vi den underfortalte historie om efterspillet efter krigens afslutning, og hvad der skete med de jordiske rester af de danske modstandsmænd, der mistede livet i koncentrationslejrene. Ved at forfølge mysteriet om én dansk modstandsmands mystiske skæbne, kan vi samtidig folde denne vigtige del af Danmarkshistorien ud, siger chef for Bred kultur og fakta i DR, Lisbeth Langwadt.

Igennem tre episoder undersøger historikerne Bjørn Meyer og Peter Ørbæk Olsen, hvad der skete med Preben, og hvorfor en britisk læge tog lige præcis hans urne fra kz-lejren, mens andre urner blev sendt tilbage til de danske familier.

– Det har været en øjenåbner at følge Prebens spor. Tiden lige efter afslutningen på Anden Verdenskrig er ekstremt kaotisk, og det er Prebens rejse efter sin død et eksempel på, siger Peter Ørbæk Olsen.

Bjørn Meyer tager i programmet til Frøslevlejren og finder her ud af, at det på ingen måde er tilfældigt, at Preben Holger Larsen ender i en kz-lejr, og i London får Peter Ørbæk Olsen nye spor, som rejser spørgsmålet: Kan Preben Holger Larsen have været udsat for nazisternes medicinske forsøg?

En ung mands ultimative offer
Sporene efter modstandsmanden Preben Holger Larsen og den britiske læge krydser hinanden i koncentrationslejren Neuengamme i Nordtyskland. Her finder de to historikere ud af, hvad der skete med Preben, og hvornår lægen kan have taget hans urne.

‘Knoglerne fra kz-lejren’ er mysteriet om en ung mands ultimative offer, om efterkrigstidens kaos og hvad krigen gør ved menneskers valg.

Første afsnit af ’Knoglerne fra kz-lejren’ kan ses på DRTV tirsdag den 14. november fra klokken 6.00 og på DR2 samme dag klokken 21.00. Programmerne sendes løbende hver tirsdag over tre uger.

onsdag 15. november
Partier i brand - Sæson 2 DR TV
15 nov 2023
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2023.

Hun blev betragtet som et frisk pust i blå blok, og hendes nystiftede parti blev hurtig en konkurrent til de etablerede. Men folketingsvalget i ’22 blev et fatalt vendepunkt og begyndelsen på voldsomme opgør og magtkampe, der endte i partiets store nedsmeltning. Hvorfor havnede Nye Borgerlige i en overlevelseskamp, og hvordan oplevede Pernille Vermund de skæbnesvangre uger i partiets historie?

lørdag 18. november
Mysteriet om Torstein DR TV
18 nov 2023
06:00
Læs omtale

Norsk dokumentar fra 2022.

Krigshelt, eventyrer og agent. Nordmanden Torstein Raaby var spion for briterne under 2. verdenskrig. Hans efterretninger førte til sænkningen af det nazistiske slagskib Tirpitz. I 1947 deltog han i Kon-Tiki-ekspeditionen sammen med sin bedste ven Thor Heyerdahl. Men under en ekspedition til Nordpolen i 1964 døde han under mystiske omstændigheder nær en hemmelig canadisk militærbase. Ingen vil tale om dødsfaldet. Men hvad skete der?

søndag 19. november
P3-holdet DR TV
19 nov 2023
06:00

P3-holdet

Reality
Læs omtale

Kan seks af P3’s største personligheder sætte sig selv til side i den gode sags tjeneste? Det er videnskabeligt bevist, at man bliver glad af at gøre noget godt for andre. Men gælder det også, når man er vant til at være i centrum? I P3’s nye serie er seks karismatiske karakterer flyttet ud i en primitiv hytte i en skov for at knokle igennem – kun for at gøre nogle ukendte unge mennesker glade. Men kan de forene deres talenter og sammen bruge alle deres superkræfter på at komme i mål på blot en uge? Det vil vise sig, når Oscar Bjerrehuus, Lærke Bodilsen, Sinan Türkmen, Amanda Sascha og Nikkie & Laila fra Spice trækker i arbejdstøjet for at give en totalt faldefærdig hytte en tiltrængt makeover.

Russell Brand og kvinderne DR TV
19 nov 2023
06:00
Læs omtale

Britisk dokumentar fra 2023.

Russell Brand har gennem flere år været en af Storbritanniens største komikere. Men nu anklager en række kvinder ham for voldtægt, seksuelle overgreb og psykisk vold. Russell Brand afviser alle beskyldningerne og mener, det er en sammensværgelse mod ham. Her deler kvinderne deres historier.

mandag 20. november
Børnene på silkevejen DR TV
20 nov 2023
06:00
Læs omtale

I anledning af den Internationale Børnedag giver Ultra et indblik i forskellige børn og unges liv i alderen 11-14 år, der alle bor i lande på den gamle handelsrute mellem Kina og Europa kaldet Silkevejen. Det er viljestærke og robuste børn med ambitioner, drømme og håb for fremtiden, som de ihærdigt forfølger. Ofte uden hjælp fra en mor eller far, så børnene skal – og kan – selv.

Gennem 15 korte dokumentarfilm får vi indblik i livet for 15 børn i alderen 11-13 år fra 15 lande langs den gamle Silkevej, såsom en elitegymnast der er flygtet fra Ukraine, en dreng der kæmper med hovedrolle som Abekonge i Kina, en pige der forlader familie for at være Nonne i Myanmar og en dreng der opdrætter duer blandt olieplatforme i Aserbajdsjan.

Serien blev i sin tid sat i gang af instruktøren Jens Pedersen, der desværre gik bort i oktober 2022, samt af producer Maria Stevnbak Westergren. Instruktørholdet er med de nye 10 film udvidet med fire af de stærkeste stemmer i DK, når det kommer til dokumentarfilm; Camilla Magid, Kaspar Astrup Schröder, Simon Lereng Wilmont og Marianne Hougen-Moraga samt prisvindende ukrainske Alisa Kovalenko og Anam Abbas fra Pakistan.

Og selvom filmene er deres egne kunstneriske projekter, så har de arbejdet som en samlet ”redaktion”. Det ambitiøse projekt er det eneste af sin slags med støtte fra Det Danske Filminstitut og flere af filmene har tidligere været udtaget til IDFA.

Hver historie viser, hvordan det enkelte barn håndterer livets små og store udfordringer, som de står overfor i hver deres specifikke kulturelle og sociale kontekst. Historierne kredser om universelt genkendelige temaer såsom at miste et dyr, udvikle ens talenter, realisere ens drømme, finde sig selv og uenigheder med forældre – noget som er en del af alle børns liv. Historierne er både autentiske og nemme at relatere til, fordi det er hovedpersonerne, der åbent og ærligt deler deres egne historier med dig.

Fælles for børnene er deres mod og det faktum, at de besidder en høj grad af moden refleksion over deres eget tilværelse. Andre børn vil på mange måder følelsesmæssigt kunne relatere til historierne om Emine, Lochin, Tika og de andre børn, fordi de er børn med en indre styrke, der på trods af forhindringer finder deres egen vej fremad.

Silkevejen var et gammelt netværk af handelsruter, der var central for kulturel interaktion og forbandt Øst og Vest. Det skabte nysgerrighed mellem kulturer, f.eks. blev te og silke fra Kina pludselig solgt i Venedig. Selvom handlen er en ting fra fortiden, er kulturerne der stadig. De historiske Silkevejslande udgør en eksotisk og dramatisk ramme, og det forventes, at det er i landene i denne region, at der vil ske den største vækst og udvikling i de kommende år, og de er dermed relevante i det politiske landskab.

Produktionen valgte Silkevejen ud fra et ønske om at vise børn, hvor mangfoldig verden er, og skabe forståelse og nysgerrighed for de forskellige kulturer. Hvad hvis vi alle havde færre fordomme og mere nysgerrighed? Ville verden så være mere farverig og mindre hierarkisk?

 

Strongboy – USBEKISTAN

(Jens Pedersen)

12-årige Lochin fra Usbekistan vil løfte arven fra sin bedstefar –en berømt stærk mand og den første usbeker, der løftede en bil. Nu skal Lochin dog spille rollen som klovnen i familiens cirkustrup, fordi den gamle klovn er gået på pension. Lochin afskyr jobbet som klovn, fordi han bliver kaldt ‘lille klovn’ blandt de andre drenge. I virkeligheden drømmer Lochin om at blive stærk. Han forestiller sig et vovet stunt, hvor hans arm bliver kørt over af en bil. Lochins håb er, at det stunt vil overbevise hans far og onkel om, at Lochin skal være truppens ’strongman’. Mens ingen af dem tror på, at en dreng kan udrette så farligt et stunt, begynder Lochin at træne –fast besluttet på at bevise, at de tager fejl, så han kan undslippe rollen som klovn.

 

 Pige væk hjemmefra – UKRAINE (UDTAGET TIL KONKURRENCE PÅ IDFA 2023)

(Simon Lereng Wilmont & Alisa Kovalenko)

Nastia (13) er en del af et elitegymnastikhold i Kiev sammen med fire andre piger. Pigerne på holdet er hendes bedste venner. Sammen træner de intenst til det kommende ukrainske mesterskab. De vinder mesterskabet, men blot en måned senere bryder krigen ud i Ukraine. Nastia må flygte med sin bedstemor til Tyskland og efterlader sine forældre og holdkammerater i Ukraine. I den tyske industriby Gelsenkirchen må Nastia forsøge at skabe sig et nyt liv. Nastia kæmper for at finde sin vej, da hun ikke aner, om hun nogensinde vil være i stand til at vende tilbage til Kiev, sine forældre og venner. Men da hun starter på et tysk gymnastikhold, begynder tingene langsomt at lysne.

 

Karma Girl – MYANMAR

(Kaspar Astrup Schröder)

Den 11-årige pige, Hninn, bor i en lille landsby i Myanmar med sine forældre og søskende. I Myanmar tror folk på karma. Hvis du optjener god karma, kan du få et bedre liv. Vi følger Hninn i den store beslutning om at blive nonne. For at blive nonne skal Hninn barbere alt sit hår af, meditere hver dag, sige farvel til sin familie og bo i et kloster. Livet i klosteret er hårdt. Hun må hverken bade i floden, lege med sine venner eller synge, som hun gjorde før. Hninn elsker at meditere, men det er meget hårdt for hende, at hun ikke kan se sin familie, og hun savner dem meget. Nu skal Hninn definere, hvad karma betyder for hende, og hvad hun vil gøre for at få et godt liv.

 

Danseskolen – GEORGIEN

(Camilla Magid)

I byen Gori i Georgien bor tiårige Tika hos sin bedstemor. Tikas far arbejder i Grækenland. Tika har to søskende og drømmer om at blive professionel danser. Bedstemoren driver en skole for handicappede børn og har spurgt Tika, om hun vil arrangere et danseshow for nogle af børnene. Tika tager opgaven alvorligt og ønsker at sprede glæde for dans blandt skolens børn. Showstart nærmer sig, og nervøsiteten vokser hos Tika –kan børnene huske deres dansetrin, og bliver bedstemoren stolt?

 

Abekongen- KINA

(Kaspar Astrup Schröder)

Kinesiske Yang Qing Yuan på 11 år træner til og ønsker at optræde i Beijing Operaen. Hans far, og særligt hans mor, er store fans af Beijing Operaen –både forestillinger og i tv-shows. Operaen har en meget lang historie, og den er Yang interesseret i. Der er særligt et stykke, ”The Monkey King,” som han er optaget af. Stykket er svært at spille og kræver meget både fysisk og psykisk. I Yangs øjne er Monkey King en kraftfuld og stærk karakter, en opfattelse som hans klassekammerater ikke deler, de ser både showet og de færdigheder Yang efterstræber som gammeldags og kedelige. Yang siger selv: ”Han er den stærkeste kriger. Han kan slå alle, jeg kan lide at spille netop den rolle, jeg vil gerne blive lige så stærk.” Og klassekammeraterne rykker sig måske også efter selv at have set Yang optræde.

 

Drømme og mål – PAKISTAN

(Camilla Magid & Anam Abbas)

Leeza (12), bor højt oppe i bjergene i det nordlige Pakistan. Hun drømmer om at blive en dygtig fodboldspiller, så hun kan blive udtaget til at spille for det nye ligahold, vinde et legat og se verden. Om natten kigger Leeza op på stjernerne og taler med sin afdøde far om sine drømme. Men der er bare et problem: Leeza er ikke særlig god til fodbold. Faktisk er hun rigtig dårlig, og de andre piger på fodboldholdet vil ikke spille bolden til hende. Men Leezas yngre søster, Leena (11), vil gerne hjælpe. Sammen begynder de to søstre at træne hårdt i de stejle bjerge, så Leeza kan forbedre sine fodboldfærdigheder –og måske blive valgt til at spille for det nye hold.

 

Fugledrengen – ASERBAJDSJAN

(Simon Lereng Wilmont)

Tæt ved Baku i Aserbajdsjan ligger byen Balakhani midt mellem nogle af landets oliefelter. Der bor Reshat. Når han kigger op, ser han duer flyve på himlen. Reshat savner sin far, der døde for et år siden, og som også elskede duerne. Nu er Reshat kommet bagud i skolen og har det hårdt, men hans venner prøverat muntre ham op med at cykle og lave ting sammen. Det hjælper ikke rigtigt før en dag, hvor en af Reshats venner introducerer ham for en gammel mand, Rachim, som træner duer. Langsomt finder Reshat sin vej ind i den gamle mands hjerte, og de bliver venner. Reshats far lærte ham, at han skulle være venlig mod fugle, fordi sjæle flyver til himlen på deres vinger. Mens Reshat lærer alt om duer, opdager han, hvad han virkelig vil.

 

Bedste veninder – TYRKIET

(Marianne Hougen-Moraga)

Emine (10) bor i den lille by, Pazar, i det nordøstlige Tyrkiet. Hendes bedste veninde er Edanur (11). Der har lige været et jordskælv 400 km væk fra hvor de bor. Gennem nyhederne lærer de, at mange mennesker er døde, og bygninger er styrtet sammen. Frygten for et jordskælv der hvor pigerne bor lurer og gennem det lærer vi om deres venskab og dets op-og nedture. Pigerne skal forberede sig til deres første tyrkiske sækkepibekoncert. Men Emine er jaloux på Edanurs evner, og det udfordrer hende i at bevare det gode venskab. Gennem interaktionerne mellem de to piger håber vi, at Emine vil anerkende, at hende og Edanur er gode til forskellige ting, og at hun ser styrkerne ved det i deres venskab.

 

Tvillingerne fra Venedig – ITALIEN

(Kaspar Astrup Schröder)

Gaia og Giulia er tvillinger. De er 14 år gamle og elsker at ro. Sammen træner de til det årlige gondolræs La Regata Storica. Et løb der har samlet hele Venedig, de sidste 700 år. Her skal de dyste mod, nogle af Venedigs bedste sejlere. Deres far er selv en stolt gondoliere og har høje forventninger til sine to døtre. Både Gaia og Giulia har et stort temperament, men derudover er de vidt forskellige. Deres uenigheder forhindrer dem gang på gang i at yde deres bedste når de sejler. Men de bliver nødt til at finde en måde at samarbejde på, hvis de skal vinde løbet og dermed gøre deres far stolt.

 

Tamarind sangeren – THAILAND

(Kaspar Astrup Schröder)

Kaw er 11 år gammel. Hun bor langs floden i slummen i Klong Toey sammen med sin far, mor og storebror. Hendes mor er den lokale frisør, og hendes far arbejder for kommunen, når han kan. Kaws hus har altid været fyldt med musik. Hendes far spiller ofte guitar, som Kaw elsker at synge med på. Hendes drøm er at blive en berømt popsangerinde og optræde foran et stort publikum. Kaws talent og kærlighed til sang bliver bemærket af den lokale musikskole. Og de inviterer hende til at synge i musikskolens band. Her får hun muligheden for at møde sit største idol. Og Kaw er nu mere motiveret end nogensinde før. Musikskolen har arrangeret en koncert i en nærliggende by. Her skal Kaw og hendes band optræde og pludselig virker drømmen om at blive en berømt popsanger ikke så langt væk. Men efterhånden som koncertdagen nærmer sig, begynder nerverne at trænge sig på.

Se alle afsnit fra den 20. november kl 06:00 på Ultra på DRTV.

tirsdag 21. november
Comeback DR TV
21 nov 2023
06:00

Comeback

Serie | Drama Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Islandsk komediedramaserie fra 2023.

Islændingen Skarpi var håndboldstjerne i 90’erne. Efter mange år i kaos bliver han opsøgt af håndbolddirektøren Eysteinn, der vil have ham til at træne et hold. Hvad Skarpi ikke ved, er, at der er tale om et kvindehold. Nu står han over for en generation af kvinder, der er ligeglade med hans glamourøse fortid.

onsdag 22. november
Beck: Et nyt liv DR TV
22 nov 2023
06:00

Beck: Et nyt liv

Serie | Krimi
Læs omtale

Den sympatiske politimand er tilbage i fire nye mordmysterier. I første afsnit findes et lig flydende i Stockholms indre farvand. Afdøde viser sig at have været medlem af en berygtet dansk narkobande. Snart dukker en af danskerens kolleger op i byen. Bandens magt er på det seneste aftaget. Måske er svenskerne klar til at tage over? Er Beck-gruppen ved at få en bandekrig på halsen?

Mordet på JFK DR TV
22 nov 2023
06:00

Mordet på JFK

Dokumentar
Læs omtale

Amerikansk dokumentarserie fra 2021.

Hvem slog John F. Kennedy ihjel? Der er flere mulige mistænkte og mange, der havde grund til at ønske den amerikanske præsidenten død. Gennem to afsnit dykker vi ned i den frygtelige hændelse, minut for minut, som personer midt i det hele kunne have oplevet det – fra den ledende Secret Service-agent Roy Kellerman, den mystiske morder Lee Harvey Oswald og til den ikoniske førstedame Jackie Kennedy.

torsdag 23. november
Boost dit julebudget DR TV
23 nov 2023
06:00

Boost dit julebudget

Underholdning
Læs omtale

I år skal vært Sofie Østergaard for første gang holde jul derhjemme sammen med familien, men er der styr på julebudgettet? Sammen med kæresten Sebastian skal Sofie tage stilling til de økonomiske dilemmaer, som følger med julen. Hvad må julegaverne koste? Skal der både være and og flæskesteg juleaften? Undervejs får hun tips, tricks og inspiration til en jul uden økonomisk stress.

Manden med en penis på sin arm DR TV
23 nov 2023
06:00
Læs omtale

Britisk dokumentar fra 2021.

“Jeg gik på toilettet, og så faldt den af.” Malcolm MacDonald på 45 år har ventet på en livsvigtig operation i næsten seks år. Han er en af en håndfuld mænd, der hvert år mister eller fødes uden en penis. Her fortælles historien om tre af dem. Hvordan former deres penis følelsen af at være mand?

Se dokumentaren fra den 23. november kl 06:00 på DRTV.

søndag 26. november
20 dage i Mariupol DR TV
26 nov 2023
06:00

20 dage i Mariupol

Dokumentar
Læs omtale

Amerikansk dokumentar fra 2023.

Døende børn, massegrave og faldende bomber. Da Rusland invaderer havnebyen Mariupol bliver den ukrainske krigskorrespondent Mstyslav Chernov og hans hold af journalister tilbage for at dokumentere ødelæggelserne og de ubegribelige lidelser. En levende, rystende beretning om civile fanget i belejringen og kampen for at få de vigtige vidnesbyrd ud til resten af verden, når der hverken er elektricitet eller signal til satellitter.

Kloden i brand DR TV
26 nov 2023
06:00

Kloden i brand

Dokumentar
Læs omtale

Hvert år samles 30.000 mennesker for at diskutere klodens klima. Det har de gjort i 30 år, og alligevel bliver vi ved med at se grafer, der går den gale vej, og et stadigt vildere vejr. Hvis verdenssamfundet har fundet ud af, der er et problem, hvorfor løser vi det så ikke? Hvorfor mødes alle de mennesker til Klimatopmøde hvert år? Og vil de nogensinde kunne gå i takt i tide, inden det er for sent?

mandag 27. november
Søren Vesters Have DR TV
27 nov 2023
06:00
Læs omtale

Julen nærmer sig i Thise, og Søren vil forsøge at støbe en adventskrans af bær, lave en stor ildskulptur til gårdspladsen og give tips og tricks til, hvordan man skaber et magisk julebord med ting fra haven. Og så besøger han Yen, som kan høste friske grøntsager året rundt – også juleaften.

tirsdag 28. november
Folk og fæ - Sæson 4 DR TV
28 nov 2023
06:00

Folk og fæ – Sæson 4

Serie | Drama | Ny Sæson | 8.6 | 2020–
Læs omtale

Ny sæson af den engelske dramaserie om dyrlæge-trekløveret James, Siegfried og Tristan. Det er påske, året har slået 1940, og uden Tristan har dyrlægepraksissen mere travlt end nogensinde. James og Helen overvejer at få et barn, men hvad nu hvis James bliver indkaldt? Et tilfældigt møde med en ung dreng giver James mistanke om, at drengens hund bliver mishandlet. James vil sætte hunden først, lige meget hvad følgerne bliver.

top dog sæson 2 c more
28 nov 2023
21:50

Top Dog – Sæson 2

Serie | Krimi | Ny Sæson | 7.3 | 2020–
Læs omtale

Ventetiden har været lang, men nu er der endelig premiere på 2. sæson af den succesfulde krimiserie Top Dog. Gangsteren Teddy (Alexej Manvelov) er tilbage i sin kriminelle løbebane og er steget i graderne. Emily (Josefin Asplund) får en stor chance med en ny opgave som erhvervsjurist. Men snart havner de i et moralsk dilemma, som sætter hele deres verden på gyngende grund. Samtidig dukker der nye brutale bander op.

− Emily sætter sig selv i nye, farlige situationer og er splittet mellem sin karriere og det, som virkelig betyder noget, siger Josefin Asplund.

Anden sæson af krimiserien Top Dog er frit baseret på Jens Lapidus karakterer fra den anmelderroste bogserie af samme navn. Serien udspiller sig i Södertälje og i det inderste af Stockholms by, hvor to verdener er på kollisionskurs. Emily begynder at arbejde for entreprenøren Paul Ahlborg (Peter Viitanen), som vil bygge en højteknologisk fabrik i Södertälje. Han har problemer med kommunen, som ejer jorden og beder Emily om at tage sig af forhandlingerne – en opgave som indebærer et reelt comeback for hende efter den bitre afslutning med den tidligere arbejdsgiver. At problemerne med kommunen skyldes Isaks (Mahmut Suvakci) og Teddys fremtidsplaner, gør at Emily havner i et dilemma, hvor hun risikerer både forholdet til Teddy og sin karriere.

Teddys nevø, Nikola (Gustav Lindh), har haft held til at forlade sin kriminelle løbebane modsat Teddy, der stadig sidder fast i den. Nikola skal begynde at studere i Stockholm og bor sammen med kæresten Anina (Sara Shirpey). Han kan dog ikke sige nej til vennen Chamon (Bekzod Kuliev), der beder om hjælp. Noget går galt og Nikola, som er uskyldig, bliver arresteret. Men der er noget, som ikke stemmer i alt det her.

− Teddy mislykkes i at tage ansvar for det, der sker omkring ham. Til sidst tvinges han til at handle, men det er aldrig let at træffe beslutninger i dårlige situationer, siger Alexej Manvelov.

I øvrige roller ses blandt andre Joel Spira, Pablo Leiva Wenger, Sandra Stojiljkovic, Marcel Khouri, Jessica Grabowsky, Milan Dragišić, Nadja Halid, Anna Azcarate, Wisam Rateb, Maxwell Cunningham, Shirin Golchin, Ricky Carlson, Kalled Mustonen, Peter Gardiner og Vilhelm Blomgren.

− Endelig kan vi vise den nye sæson af Top Dog for vores kunder! Takket være blandt andre Josefin Asplund, Alexej Manvelov og Jens Lapidus, så lover jeg, at ingen bliver skuffede. Vi har skruet op for tempoet og temperaturen. Den nye sæson er barsk og rå, men der er også plads til menneskelighed, kærlighed og håbet for en bedre fremtid, siger Lisa Dahlberg, eksekutiv producent på C More for TV4.

Top Dog er produceret af Teresa Alldén på Filmlance International (en del af Banijay) for C More & TV4 i samproduktion med ZDFneo. For instruktion står Alexis Almström og Ahmed Abdullahi. Manuskriptforfatterne er Hans Jörnlind, Charlotte Lesche og Axel Stjärne. Eksekutiv producent på C More & TV4 er Lisa Dahlberg. De internationale rettigheder distribueres af ZDF Studios.

Serien består af 6 afsnit

onsdag 29. november
6 dage til zen DR TV
29 nov 2023
06:00

6 dage til zen

Underholdning
Læs omtale

Alt for mange føler sig stressede eller pressede og trænger til en pause. Nu tager seks unge konsekvensen, og for første gang i deres liv slukker de mobilen og kobler helt ud af hverdagen. De to naturterapeuter Simon og Sigurd har kun seks dage i den bornholmske natur til at hjælpe de unge til at finde den ro, som de mangler i deres hverdag.

torsdag 30. november
Heartist DR TV
30 nov 2023
06:00

Heartist

Dokumentar
Læs omtale

Sigrun Gunnarsdóttirs farverige og naivistiske kunst har gjort hende til en af Færøernes væsentligste og mest elskede billedkunstnere. Nu har hun fået en helt særlig opgave med at male et portræt af dronning Margrethe. I denne smukke dokumentar følger vi hende i den overvældende færøske natur, i arbejdet med udstillinger i Grønland og i hverdagen, hvor hun konstant er i bevægelse.

Naturen og vores sind – Kronprinsessen ved Vesterhavet
Læs omtale

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary og TV-læge Peter Qvortrup Geisling tager til Vesterhavet og taler om naturens indvirkning på trivsel og mental sundhed i det helt nye DR-program ‘Naturen og vores sind – Kronprinsessen ved Vesterhavet’.

TV-læge Peter Qvortrup Geisling har inviteret Kronprinsessen ud i naturen til en samtale med tre danskere, der alle har haft det svært. De har kæmpet med stress, psykiske lidelser og sorg, men fælles for dem er, at de har brugt naturen til at finde ro og balance i deres liv.

Kronprinsessen har valgt, at de skal mødes et sted i den danske natur, der både kan være vildt og roligt – ligesom vores sind. Det sted er Vesterhavet, om var et af Kronprinsessens første møder med den danske natur, da hun kom til landet.

I programmet inviterer Kronprinsessen også indenfor i sin vilde have ved Fredensborg Slot. For naturen – og vigtigheden af at passe på den – er en væsentlig del af Kronprinsessens liv og virke.

‘Naturen og vores sind – Kronprinsessen ved Vesterhavet’ får premiere torsdag den 30. november klokken 6.00 på DRTV og samme dag på DR1 klokken 20.00.

Programmet ‘Naturen og vores sind – Kronprinsessen ved Vesterhavet’ kommer som en del af DR’s fokus på mental sundhed.

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

Carmen Curlers Sæson 2 DRTV

Carmen Curlers – Sæson 2

Serie | Drama | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

DR har sat premieredato på anden sæson af deres danske dramaserie Carmen Curlers. Der er premiere den 13. oktober på DRTV og den 15. oktober på DR1 klokken 20.00.

Da vi forlod ’Carmen Curlers’ i sæson 1, var året 1964 og Carmen Curlers-fabrikken var netop for alvor blevet en realitet.

I 1965, hvor anden sæson begynder, står ’Carmen Curlers’ overfor at vokse eksplosivt, da et amerikansk skønhedsfirma lægger en uhørt stor ordre. Axels ambition er at sælge sine curlere til hele verden, og han lægger sig derfor i selen for at alt skal gå godt med amerikanerne. Et scenarie, der for serieskaber Mette Heeno er et godt spejl på den udvikling, som det generelle danske samfund gennemgik.

– Det er netop i disse år, at vi ser, hvordan påvirkningen og bevidstheden om USA for alvor slår igennem og drømmen om den lokale succes bliver afløst af drømmen om international succes. En drøm, som Axel i stor stil jagter i 2. sæson med store omkostninger for både ham selv, Carmen Curlers og alle fabrikkens ansatte, siger Mette Heeno.

Mens Axel optages af det store salg, skal Birthe tage hånd om en alvorlig arbejdsulykke på fabrikken, der gør, at en flok oprørske medarbejdere kræver bedre arbejdsvilkår og forståelse fra ledelsen. Birthe må træffe nogle hårde beslutninger og bliver upopulær. Derhjemme knirker ægteskabet med Jørgen, og det bliver efterhånden sværere og sværere for Birthe at jonglere arbejde og familieliv.

Dejligt gensyn
For DR’s fiktionschef Henriette Marienlund er gensynet med det populære ’Carmen Curlers’-univers, ekstra glædeligt, fordi det på mange måder har været skelsættende for hendes tid som fiktionschef.

– Det var ikke uden sommerfugle i maven, at vi satte første sæson i søen med ambitionen om, at vi gennem den lille curler kunne fortælle en underholdende og vigtig del af vores fælles historie. Heldigvis står vi nu et sted, hvor første sæson blev knuselsket af danskerne, og jeg tror fuldt ud på, at folk igen vil omfavne eventyret om curleren, og de store omvæltninger, der var i samfundet i 60´erne, siger Henriette Marienlund.

‘Carmen Curlers – En ekstra krølle’
Hvis du ikke kan få nok af ’Carmen Curlers’, vil det hver fredag, når det nyeste afsnit er tilgængeligt på DRTV, også være muligt at dykke yderligere ned i universet med podcasten ’Carmen Curlers – En ekstra krølle’ på DR LYD. Her vil vært Signe Muusmann sammen med skuespillerne, serieskaberen Mette Heeno og markante danskere dykke ned i de vigtigste scener og give indblik i alle de skøre historier fra tilblivelsen af serien.

Ditte har en plan: Det delte Danmark DR TV

Ditte Hansen har en plan

DR2
Underholdning | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Med satire, reportage, og en humoristisk nysgerrighed på sin egen og andres adfærd forsøger skuespilleren Ditte Hansen i fire programmer at blive klogere på nogle af de kulturbestemte og samfundsmæssige udfordringer, som vi står over for i dag.

Hvordan kan det være, at der ikke er flere, der søger optagelse på pædagoguddannelsen? Hvorfor stiger den kulturelle og økonomiske polarisering mellem land og by? Hvorfor ændrer vi ikke ved vores ’brug og smid væk’-kultur, når den står i så hård kontrast med vores klimamål? Og hvordan hænger vores stigende optagethed af skønhed og perfekthed, og dermed større brug af kosmetiske operationer, sammen med unges stigende usikkerhed og utilfredshed med dem selv?

I programmerne møder Ditte Hansen forskellige personer, som skal hjælpe hende med at belyse nogle af udfordringerne. Hun møder blandt andre forfatter Glenn Bech, stifter af Danmarksdemokraterne Inger Støjbjerg, forretningskvinde, model og influencer Mascha Vang, forfatter og terapeut Jytte Vikkelsøe, stylist og designer Pernille Rosenkilde og andre eksperter, der alle har en klar holdning til problematikkerne, og som deler dem med Ditte.

Producent på DR Peter Gren Larsen siger:

– Med Ditte Hansens personlige indignation, men også nysgerrighed og mod på at flytte sin egen opfattelse, har vi med programmet ’Ditte Hansen har en plan’ mulighed for sammen med Ditte Hansen at undersøge væsentlige samfundsrelaterede emner med betydning for rigtig mange.

Første afsnit af ’Ditte Hansen har en plan’ kan ses på DRTV lørdag den 21. oktober fra klokken 6.00 og på DR2 samme dag klokken 21.00. Programmerne sendes løbende hver lørdag over fire uger.

Salsa sæson 2 | Officiel trailer

Salsa – Sæson 2

Serie | Dansk Drama | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

DR serien Salsa om om sex, venindeskab og søskendeforhold vender tilbage med sin anden sæson fra 27. oktober. Seriens sidste fire afsnit lægges til binge 3. november.

Safina Coster-Waldau og Filippa Navarana Coster-Waldau spiller hovedrollerne som søstrene Uma og Victoria, der står på tærsklen til voksenlivet. Alt i mens den norske sex-app “DRIFT”, tager de unge i Danmark med storm. Hos Uma og hendes venner er der stor fascination af DRIFT. Victoria er forarget over de etiske dilemmaer, der følger med DRIFT. Kan de to søstre holde fast i deres relation, til trods for deres holdninger og forskelligheder?

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button