Net-TVHDTV

HBO Nordic tilføjer HD streaming til PC, Mac og Blu-ray-afspillere

HBO i DanmarkHBO Nordic har hidtil kun leveret HD streaming kvalitet på Samsung Smart TV, men nu åbnes der for HD kvalitet på PC, Mac og Samsung BluRay-afspillere.

HBO Nordic skriver selv således om nyheden:

-Vi tilbyder nu HD-kvalitet på størstedelen af vores indhold på PC, Mac, Samsung SmartTV og Samsung BluRay-afspillere. Vi forsætter med at opgradere vores indhold med HD-kvalitet på flere enheder. Derudover har vi implementeret første version af AirPlay funktionalitet på vores tjeneste, hvilket giver dig mulighed for at spejle indholdet fra din Apple enhed til dit TV. Dette virker på Mac OS X 10.8, iPhone 4S, iPhone 5 og iPad 2 og 3. Vi arbejder fortsat på en AirPlay Second Screen funktion. Endvidere er vi ved at færdiggøre en app til Xbox 360, som vi begynder at teste i de kommende uger.

HD streaming opløsningen hos HBO er 720p.

Den 4. marts har HBO premiere på den første episode af Vikings. Den 18. marts er der premiere på anden sæson af Borgia og den 25. marts har HBO filmen Phil Spector med Al Pacino og Helen Mirren i hovedrollerne premiere.

Den 1. april er det endelig tid til hvad HBO selv kalder årets største tv-begivenhed, når den tredje sæson af Game of Thrones har premiere.

Kilde: HBO via flatpanels.dk 

I samme kategori

Back to top button