Net-TV

HBO Nordic forsigtigt i gang

HBO i DanmarkHBO Nordic ser nu endelig ud til at vise livstegn. På deres hjemmeside er det nu muligt at oprette en konto, men kun for dem der har fået en værdikode til tjenesten fra Samsung eller HBO.

Værdikoden skulle blive udsendt til de interesserede der tilmeldte sig HBO nyhedsbrev, men DIGITALT.TV har dog endnu ikke modtaget nogen kode, så man skal nok have tålmodighed. I første omgang ser det ud til, at det kun er kunder, som har købt en Samsung enhed som en del af HBO bundlingkampagne, der får adgang.

HBO Nordic oplyser at tjensten på Windows og Mac vil kræve Flash. Der kommer apps til Apple iOS og Android samt til 2012 Smart TV modeller fra Samsung. Xbox 360 er en anden mulighed, mens der ikke er oplysninger ude omkring Playstation 3. iOS apps til Apple enheder er under godkendelse hos Apple.

Ingen HBO Nordic til Apple TV og ingen AirPlay

HBO skuffer i forhold til Apple enheder for der er ingen HBO Nordic i udsigt på Apple TV og ligesom YouBio så er der heller ingen AirPlay fra iPhone eller iPad.

Kun 1 stream ad gangen

HBO Nordic tilbyder registrering på op til 5 enheder ad gangen, men der kan kun streames til én ad gangen. Dermed virker HBO Nordic ikke særlig attraktiv i en større husstand.

Op til 1080p/8 Mbit/s men begrænset 5.1 lyd

HBO leverer indhold i op til Full HD (1080p) med en bitrate op til 8 Mbit/s. For at få 5.1 surround lyd kræves indtil videre et 2012 Samsung Smart TV.

HBO indhold

HBO Nordic består af HBO eget produceret indhold. Der loves ikke at alle sæsoner af HBO serier er tilgængelige og heller ikke alt fra HBO’s arkiv. Udover HBO indhold så skulle HBO Nordic også have aftaler med Starz og Fremantle om indhold.

Der tilbydes danske undertekster, men også mulighed for at fjerne disse.

Umiddelbart virker HBO Nordic mest interessant for Samsung Smart TV ejere, der ser ud til at få den bedste tekniske kvalitet.

Kilde: HBO via Flatpanels.dk 

I samme kategori

Back to top button