Max

HBO Max bliver til Max – Få overblikket over ændringerne her

21. maj er datoen, hvor HBO Max omdannes til den nye streamingtjeneste Max. Herunder gennemgår vi kort de vigtigste ting og ændringer i forhold til den nye Max tjeneste.

Hvad er Max?

Hvad er Max? Jo det er en ny streamingtjeneste, der samler indholdet fra HBO Max og Discovery+. Derfor droppes HBO i navnet, og ordet Max henviser også til at tjenesten nu indeholder endnu mere indhold.

Sammenlægningen sker efter at selskaberne Discovery – Warner Media (HBO) fusionerede, det blev godkendt helt tilbage i 2021. Derefter blev det besluttet at skabe én fælles streamingtjeneste, som samler indholdet fra HBO Max og Discovery+. Det er den tjeneste med navnet Max, vi altså ser åbne her 21. maj.

Tjenesten afløser HBO Max, så du kan ikke fortsætte med HBO Max, også selv om du egentlig ikke måtte være interesseret i Discovery+ indholdet.

Hvad er forskellen mellem HBO Max og det nye Max?

Max indhold

Max samler indholdet fra HBO Max, discovery+ og Eurosport i en ny og forbedret app, lover de.  Den vil tilbyde nye funktioner, nyt indhold og mere underholdning fra Warner Bros., DC Universe, HBO Originals, Max Originals, Kanal 4 og Kanal 5, Discovery, TLC, Cartoon Network og mange flere.

Du får mere end dobbelt så meget indhold, end det der var tilgængeligt på HBO Max. Spørgsmålet er selvfølgelig så, om der er noget af Discovery+ indholdet, du rent faktisk interesserer dig for.

Er du til sporten fra Discovery+, så giver det nye Max mulighed for at tilkøbe sport til din Max abonnementspakke, men er du ikke sportsinteresseret, behøver du altså ikke betale for det.

Max – hvad sker der for eksisterende kunder?

Max forvirring

 • Når du åbner din HBO Max-app, bliver du bedt om at downloade Max-appen. Hvis du streamer via hbomax.com, vil du automatisk blive omdirigeret til max.com.
 • Dine betalings- og loginoplysninger til Max vil være de samme som på HBO Max.
 • Dine profiler, brugerhistorik og “Min liste” vil blive overført til Max, så du kan fortsætte, hvor du slap.

Ved lanceringen beholder eksisterende kunder sin nuværende HBO Max-pris i mindst 60 dage. På den næste fornyelsesdato efter 23. juli, ændres prisen fra 89 kr./måned til den gældende pris for Standard-abonnementet (p.t. 119 kr./måned).

Eksisterende HBO Max kunder med livstidsrabat

Ved lanceringen vil eksisterende abonnenter hos HBO Max, der er tilmeldt HBO Max livstidsrabatten, fortsætte med at betale deres aktuelle pris på 44,50 pr. måned for Max.

Ved næste fornyelsesdato eller efter 23. juli 2024, fortsætter livstidsrabatten på 50% rabat på den aktuelle månedlige pris på Max Standard-planen, som p.t. er 119 kroner pr. måned, så længe man fortsætter med at holde abonnementet aktivt og overholde betingelserne for det pågældende tilbud.

Den nye livstidsrabat rabat-pris vil således ændre sig til 59,50 pr. måned.

Hvis du vil beholde livstidsrabatten, så skal du ikke ændre på dit abonnement, altså opgradere eller nedgradere. I første omgang får livstidskunder fortsat 4K / Atmos som de er vant til, selv om det egentlig kræver Premium pakken, men forvent ikke det fortsætter for evigt. Når betingelserne på et tidspunkt ændrer sig, så skriver Max og informerer dig.

Eksisterende HBO Max kunder med års abonnement

Har du HBO Max på et års abonnement, så vil du beholde dit årlige abonnement med dettes vilkår i en periode på 60 dage, hvorefter dit abonnement automatisk vil blive konverteret til Max Standard-planen.

Når abonnementet bliver konverteret, så vil du bliver kompenseret for de dage, du har forudbetalt, såfremt der skulle være nogle.

Eksisterende HBO Max kunder med både Max og Discovery+

Er du allerede kunde hos Discovery+, så skal du selv opsige dit abonnement hos dem. Discovery+ vil ikke tage i mod nye kunder og lukkes ned på sigt. Har du Max, så giver det ingen mening også at abonnere på Discovery+, så gå ind på din profil hos dem og opsig det. Det sker ikke automatisk. Læs evt. vores artikel her

HBO Max eller Discovery+ via tv-pakken eller mobilabonnementet

Har du HBO Max eller Discovery+ via tv-pakken eller mobilabonnementet så vil du generelt blive konverteret til det nye Max, dit login er det samme, og dine profiler og Min liste følger med.

Hos YouSee fortsætter du med at have Max, hvis du har haft HBO Max i din pakke. Pointværdien vil være den samme. Max udgaven kunderne kommer på er Standard abonnementet uden live tv.

Norlys har haft Discovery+ i deres udbud. Har du discovery+ via din Norlys tv-pakke, så får adgang til den nye streamingtjeneste Max. Så snart du får adgang til Max, vil du modtage en mail fra Norlys, hvor du kan aktivere din nye streamingtjeneste.

Flere abonnementsvarianter af Max?

Max abonnementer 21. maj 2024
Grafik: DIGITALT.TV

Hvor alle havde samme abonnement og muligheder på HBO Max, så gør Max ligesom Netflix, Disney+, TV 2 Play og tilbyder flere forskellige abonnementsvarianter (Basis, Standard, Premium) med forskellige priser og forskellige funktioner.

Hvad får jeg ekstra med Max Premium?

Vil du betale ekstra for Premium så får du adgang til 4K / Dolby Atmos lyd. Premium giver samtidig adgang til 4 streams samtidigt i husstanden og live streaming af flow tv kanaler som Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9 og Discovery Channel, TLC og ID.

Hvad koster Max?

Basis med reklamer 79 kr. om måneden

 • Dette abonnement inkluderer reklamer i on-demand indhold.
 • Brugere kan streame indhold på to enheder samtidigt.
 • Indhold vil være tilgængeligt i Full HD-opløsning.

Standard koster 119 kr. om måneden

 • Brugere kan streame indhold på to enheder samtidigt.
 • Indhold vil være tilgængeligt i Full HD-opløsning.
 • Dette abonnement vil tillade op til 30 downloads af tilgængeligt indhold til at se offline.

Premium koster 149 kr. om måneden

 • Brugere kan streame indhold på op til 4 enheder samtidigt.
 • Fuld HD- eller 4K-opløsning og med Dolby Atmos-lyd (når tilgængeligt).
 • Dette abonnement vil tillade op til 100 downloads af tilgængeligt indhold til at se offline.
 • Live streaming af Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9 og Discovery Channel, TLC og ID.

Sport  40 kr. om måneden

(tillægsabonnement – kan ikke købes alene)

 • Sport sælges separat som et tillæg til alle de øvrige abonnementer
 • Sport giver adgang til dækning af Warner Bros Discovery sportsrettigheder, herunder Grand Slam-tennis (minus Wimbledon), Alle cykelsportens Grand Tours, Le Mans. Du får også live streams af de lineære tv-kanaler Eurosport 1 og Eurosport 2.
 • Brugere kan streame sportsindhold på to enheder samtidigt (af dine tilgængelige streams)

Den billigste vej til at se sporten er altså at købe Basis og tilkøbe Sport, hvilket så koster i alt 119,- / måned.

OL 2024 til alle Max kunder

Paris 2024 DK e1715852681343Warner Bros Discovery har rettigheder til at vise alt fra OL 2024 i Paris på Max og har valgt at OL skal tilbydes alle kunder. Du får altså adgang til at streame alt fra OL, uanset hvilket Max abonnement du har og behøver ikke tilkøbe Sports pakken.

Følg med i Max på DIGITALT.TV

DIGITALT.TV følger naturligvis med i indholdet på den nye tjeneste med nyheder og månedsguides, og du kan følge med i live sport på tjenesten i vores sportsguider.

Har du konkrete spørgsmål til dit abonnement, så skal du have fat i Max kundeservice direkte.

Læs også

I samme kategori

Back to top button