Streamingnyt

Gør dig klar til Max: Sådan opsiger du dit Discovery+ abonnement

Streaminglandskabet ændrer sig igen her 21. maj 2024, når HBO Max lancerer den nye tjeneste, Max. Max  inkluderer indhold fra både HBO Max og Discovery+. Men hvad betyder det for dig som er abonnent på både HBO Max og Discovery+? Her er hvad du skal vide.

Vil du vide mere om den nye tjeneste Max generelt, så læs vores guide her

Hvad er ændringerne?

Den 21. maj skifter HBO Max navn til Max og tilføjer Discovery+ indhold til deres bibliotek. Det betyder, at du som abonnent vil få adgang til et endnu større udvalg af shows og film, herunder alt det indhold, du tidligere kunne finde på Discovery+.

Det gælder også sporten fra Discovery+, der hos det nye Max vil kunne købes som tillægsabonnement for 40 kroner pr. måned.

Hvad skal jeg gøre?

Opsig discovery+

Hvis du allerede har et abonnement på både HBO Max og Discovery+, så er det vigtigt at bemærke, at du skal opsige dit Discovery+ abonnement selv. Selvom indholdet fra Discovery+ vil være tilgængeligt på Max, vil dit Discovery+ abonnement ikke automatisk blive annulleret.

Annullerer du ikke dit Discovery+ abonnement, så kommer du reelt til at betale dobbelt.

Hvordan opsiger jeg mit Discovery+ abonnement?

Du skal blot logge ind på din Discovery+, gå til ‘Konto’ og følge instruktionerne for at opsige dit abonnement.

Discovery+ via tv eller mobilpakken

Har du pt. Discovery+ abonnementet via tv eller mobilpakken vil du typisk blive flyttet over på det nye Max og behøver ikke aktivt at opsige Discovery+ specifikt. Læs mere om Norlys og Max her

Kun Discovery+, ingen Max: Hvad så?

Hvis du kun er abonnent hos Discovery+, og ikke vil have Max lige nu, så kan du fortsætte på Discovery+ indtil videre. Indenfor nogle måneder, formentlig i efteråret, bliver du dog flyttet over på det nye Max, når Discovery+ helt lukkes ned. Hvis du har Discovery+ Underholdnings pakken med reklamer til 49,- / måned, så kan du naturligvis spare penge ved at blive på den så længe som muligt.

Læs også

I samme kategori

Back to top button