Streamingnyt

HBO Max åbner

HBO Max åbner i dag og kunderne kan glæde sig over en forbedret streamingtjeneste, der er en del billigere vi har været vant til med HBO Nordic.

Du kan købe 12 måneder til 599,-.

Det er forbedret på HBO Max

Mere indhold

hbo max netop tilføjet
Disse titler angiver HBO Max som netop tilføjet her på åbningsdagen

HBO Max får mere indhold end HBO Nordic. HBO Max giver dig indhold fra Warner Bros., HBO, Max Originals, DC, Cartoon Network, Adult Swim og Turner Classic Movies.

Nye Warner Brothers film kommer på tjenesten 45 dage efter biografpremieren.

Blandt de helt nye Max Originals, der kommer på HBO Max i tiden op til jul, kan nævnes Gossip Girl, And Just Like That…Mindy Kalings The Sex Lives of College Girls. Derudover er der til november premiere på den første danske Max Original; Kamikaze og anden sæson af den norske serie Beforeingers.

Fra lanceringsdagen kan man desuden glæde sig til nye film fra 2021 som bl.a. Reminiscence, The Conjuring: The Devil Made Me Do It, Godzilla vs. Kong og Mortal Kombat – og så bliver helt nye film fra Warner Bros. tilgængelige på HBO Max 45 dage efter, de har haft dansk biografpremiere. Det betyder eksempelvis, at storfilmen Dune kan ses på HBO Max fra d. 1. november.

Bedre billedkvalitet

hbo max 4K dolbyvision atmos
Eksempel på en filmtitel på HBO Max med 4K Dolby Vision HDR og Dolby Atmos lyd

Med lanceringen af HBO Max er at billedkvaliteten har fået løft, både generelt på indholdet og fordi der også er udvalgte titler i Ultra HD opløsning. Det ser kun ud til at være udvalgte filmtitler der leveres i bedre kvalitet end HD, indtil videre i hvert fald.

Vi måler på Apple TV 4K en bitrate på omkring 19-20 Mbps for 4K Dolby Vision video og 768 kbps for Atmos lyden. For HD indhold ligger den på omkring 5-6 Mbps.

hbo max desktop
Sådan ser brugeroverfladen ud på computer

Forbedret brugeroverflade

HBO MAx Profiler Android
Der er nu brugerprofiler og nye muligheder som download af indhold. Her Android App’en

Der er nye muligheder og forbedret brugervenlighed i den nye HBO Max app. Du får personlige profiler til både voksne og børn, mulighed for at downloade indhold til offline brug.

hbo max cartoon network hubIndholdet er, lidt lige som vi kender det fra Disney+, også inddelt i forskellige hovedindsholdskategorier som HBO, Max Originals, WB, DC, Cartoon Network, Looney Tunes.

Flere kan streame samtidigt
HBO Max fortæller, at man kan streame op til 3 samtidigt på en konto. Det er én mere end på HBO Nordic, hvor man kun kunne streame fra to forskellige enheder på samme tid. Der er ikke længere begrænsning på antallet af registrerede enheder.

Her kan du se HBO Max

HBO Max er bredt tilgængelig herunder Smart-TV (Samsung, LG og Android TV™), via streamingenheder (Google Chromecast™og Apple TV 4K) spillekonsoller (PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X|S), mobil og tablets (iPhone, iPad, iPod Touch and Android™) og online på www.HBOMax.com. Derudover vil HBO Max være tilgængelig via en række distributionspartnere.

”HBO Max er nu live i seks lande i Europa, og yderligere 21 lande kommer til i løbet af 2022”, siger Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA. ”Ud over alt den bedste underholdning, film, børneindhold og originalserier samlet på ét sted, giver vi også kunderne et ’once-in a life-time’ tilbud, udover det fordelagtige årlige tilbud, for at gøre det mere attraktivt for vores kunder at få adgang til alt det, de elsker”.

Læs også

I samme kategori

Back to top button