Streamingnyt

HBO Max – Vores første indtryk

HBO Max er endnu kun nogle timer gammel her i Danmark, men vi kan jo godt lige sætte nogle ord på vores indtryk indtil videre.

Billed og lydkvaliteten på HBO Max

Det er super med 4K / Ultra HD HDR og Atmos lyd, og det ser og lyder godt med en godkendt bitrate på op til 18-21 Mbps / 386 kbps lyd.

Lidt som forventet, så er det dog ikke ret mange titler, der leveres i den kvalitet. Vi håber at der på sigt også kan komme serier i 4K.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Brugervenlighed

hbo max desktop
Sådan ser brugeroverfladen ud på computer

Med lanceringen af HBO Max følger en ny app / brugeroverflade. Det er jo dejligt med brugerprofiler og mulighed for at downloade indhold. Vi synes måske ikke indholdet er super overskueligt præsenteret generelt. Vi savner også info om genré, når man læser om en given titel.

Underteksterne på Android TV i hvert fald, er for små som standard. Det kan dog heldigvis ændres i ens profil indstilling, men underteksterne står generelt lidt højt oppe på skærmen, synes vi.

Indhold – noget mangler endnu

Selv om der jo generelt skulle være mere indhold på HBO Max end HBO Nordic, så melder flere her på førstedagen, at der indhold der var på Nordic de ikke kan finde på Max endnu. Det gælder f.eks. Boardwalk Empire, Last Week Tonight with John Oliver og Real Time With Bill Maher episoder. Der er også serier, der mangler de seneste episoder, som var at finde før på HBO Nordic.

HBO Max oplyser, at de arbejder på højtryk for at tilføje flere titler til platformen, så forhåbentlig bliver de snart tilgængelige

Filmen Dune skulle få premiere 1. november, og venter du på The Big Bang Theory så skulle den komme i starten af november. DC indholds sektionen havde flere nok også håbet var med mere indhold her fra lanceringen end det er tilfældet.

Åbningstilbud er bedre for nye kunder end de gamle

Flere har studset over at tilbuddet til nye kunder på 39,50 / måned (26/10-30/11) er bedre end de 599,- for et år som gamle kunder betaler. Der er vist dog ikke noget til hinder for at bestille en ny konto med en anden email, og så opsige sin gamle HBO Nordic konto.

Teknisk set så er der ingen der ved om de 39,50 / måned holder i 12 måneder frem. Det HBO Max lover er 50% på månedsprisen for livstid, men ikke at månedsprisen ikke stiger. Så den lave pris er ikke som sådan låst i 12 måneder, så samlet set, så kan prisen i sidste end godt komme nærmere de 599,- / år, også for nye kunder.

Har du allerede prøvet HBO Max? Skriv gerne en kommentar længere nede om hvad du synes.

Læs også


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button