Streamingnyt

HBO Max på dit Smart TV – Sådan får du adgang

Med en masser indhold, attraktiv pris og nye film så er der stor interesse for den nylancerede HBO Max. Men kan du egentlig se tjenesten direkte på dit Smart TV med en indbygget app? Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

HBO Max på Samsung TV

For at downloade HBO Max-appen skal dit Samsung TV have en SmartHub fra 2016 eller nyere, og TV’et skal være forbundet til internettet. Gå til app store, som er placeret til venstre i TV’ets startmenu, find “HBO MAX”, vælg applikationen og klik på “Download”.

Du skal naturligvis have et aktivt abonnement (reklamelink) for at kunne logge ind på HBO Max.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

HBO Max på LG TV

Modellerne, der understøtter den nye HBO Max-app, er alle LG’s Smart TV-modeller siden 2017 med webOS 3.5 eller nyere versioner.

Du installerer HBO Max-appen via LG Content Store på webOS-baserede TV-modeller. Hvis den ikke er finde der, så prøv at åbne HBO Nordic app’en og se om du får en opdateringsbesked og mulighed den vej.

HBO Max på Sony og Philips TV

Virker på nyere modeller med Android TV som smart-tv platform. Find og download HBO Max-appen på dit Android TV via Google Play butikken.

HBO Max på Panasonic TV

Der er ikke nogen app til HBO Max på Panasonic TV, indtil videre i hvert fald. Du kan se tjenesten via dit tv med andre muligheder. Ser herunder.

Andre måder at streame på dit tv

Hvis du ikke har et TV med mulighed for installere HBO Max app, så kan du se indhold på dit TV via:

Chromecast: Cast HBO Max fra din telefon, tablet eller computer til dit tv.
AirPlay: Stream HBO Max til din AirPlay 2-kompatible enhed.
Apple TV 4K: Se HBO Max fra app’en på enheden
Nvidia Shield eller anden Android TV boks: Se HBO Max fra app’en på enheden

Hvad ville DIGITALT.TV vælge til at se HBO Max på?

Det mest oplagte valg i vores øjne er en Apple TV 4K. Det er en driftssikker enhed, der holdes opdateret.

Det er det sikre valg for optimal billedkvalitet, der automatisk kan tilpasse sig til det indhold, du ser. Du kommer altså ikke til at se en film med en forkert billedhastighed, der gør at det kan hakke lidt ved bevægelser. HBO Max viser aktuelt typisk serier med 50 billeder pr. sekund og film med 24 billeder pr. sekund.

Læs også


creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button