Lyd produktnyt

Harman Kardon lancerer Citation MultiBeam 700 soundbar

Harman Kardon har virkelig satset på deres Citation produktserie. Vi har tidligere testet Citation One modellen, men det er bare et produkt ud af mange i produktserien, der blev lanceret i Danmark tilbage i efteråret 2018.

Nu lancerer Harman Kardon, så endnu et Citation produkt, nemlig soundbar modellen Citation MultiBeam™ 700.

Harman Kardon Citation Multibeam 700 display

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Citation MultiBeam™ 700 har et premium LCD farvedisplay og syv indbyggede drivere. Den kompakte soundbar benytter MultiBeam™ teknologi, så hvert et hjørne af dit hjem bliver fyldt med rummelig lyd uden behov for hverken ledninger eller tilkobling af andre højtalere.

Det er som sædvanlig på Citation produkterne med uldbeklædning fra den danske tekstilvirksomhed Kvadrat og der er indbygget Google Assistant., Chromecast og Apple Airplay 2, der gør det muligt at bruge MultiBeam™ 700 sammen med hundreder af lyd- og filmapps. Soundbaren kan også forbindes til andre højtalere for at skabe et lydnetværk, der matcher ethvert hjem, lyder det i pressemeddelelsen.

Det er muligt at parre MultiBeam™ 700 med Harman Kardon Citation Sub S, en trådløs subwoofer, for mere bund i bassen.

Pris og tilgængelighed

Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 er nu tilgængelig på harmankardon.dk for en vejledende udsalgspris på 3.999 DKK og den valgfrie Citation Sub S til en vejledende udsalgspris på 5.999 DKK.

Tjek dagspriser på Harman Kardon Citation Multibeam 700 her

Kilde: Harman Kardon presse

I samme kategori

Back to top button