Smart Home produktnytLyd produktnyt

Harman Kardon Citation ONE i nye farver

Den vellydende smart højtaler Citation ONE højtaler kan nu købes i to nye farver, Dusty Pink og Royal Blue. Harman Kardon Citation-serien er med Google Assistant. Vi har tidligere anmeldt Citation One. Læs testen her

Ligesom de oprindelige modeller i det klassiske grå og sorte Citation-udvalg, så er de nye farver blevet til i samarbejde med den danske tekstilproducent Kvadrat.

“Farverne Dusty Pink og Royal Blue er særligt udvalgte, da de udgør to af tidens mest populære farver inden for interiør og design.” Det eksklusive kvalitetsstof er samtidig også snavsafvisende og brandhæmmende.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Harman Kardon Citation ONE vil være tilgængelig i farverne Dusty Pink og Royal Blue på harmankardon.dk fra midten af december til 1.999 DKK.

”Kvadrat spillede en afgørende rolle i designprocessen ved at skabe et helt unikt tekstil til højtaleren, som optimerer lydkvaliteten og samtidig har en æstetisk appel, som er let at tilpasse til hjemmets øvrige interiør. Tilsammen har det skabt, hvad vi mener er, lyd i verdensklasse og en af de mest elegante højtalere på markedet,” siger Alexander Demin, Senior Design Manager hos Harman Kardon, og manden bag Citation-serien.

Kilde: Harman Cardon presse

I samme kategori

Back to top button